-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ringe įveikusi vyriško balso dainininkę, Raimonda Masiulytė keliauja į finalines „Lietuvos balso“ kovas

Antrojoje „Muzikinių dvikovų“ laidoje, LNK parodytoje sekmadienio vakarą, buvo kaip niekada daug emocijų. Negailestingos kovos joms specialiai pastatytame ringe pareikalavo ne tik dalyvių, bet ir Mokytojų ašarų. Iš 14 dainininkų tik septyni gavo kelialapį į trečiąjį ir patį svarbiausią „Lietuvos balso“ etapą – „Finalines kovas“.
Raimonda Masiulytė
Raimonda Masiulytė / LNK nuotr.

Viena ryškiausių šios laidos kovų vyko tarp populiariosios dainininkės Raimondos Masiulytės, į projektą atskridusios specialiai iš Airijos, kur šiuo metu gyvena, ir neįprasto vyriško balso dainininkės Agnės Bružienės iš Klaipėdos. Merginos atliko legendinę Eltono Johno dainą specialiai šiam projektui sukurtu lietuvišku tekstu. Vis dėlto dainininkių Mokytojas Merūnas Vitulskis nusprendė, kad į finalines kovas vertesnė pakliūti Raimonda.

LNK nuotr./Violeta ir Vilius Tarasovai
Violeta ir Vilius Tarasovai

Emocijų netrūko ir tuomet, kai scenoje kovojo Violetos Tarasovienės mokinės – Elvina Milkauskaitė su Kristina Lazdauskaite bei Julija Jegorova su Laura Jonušaite. Po šių dainininkių pasirodymų scenos profesionalė Violeta, garsėjanti savo griežtu charakteriu, galutinai palūžo ir pravirko. Moteriai buvo itin sunku išsirinkti, kurioms merginoms skirti bilietą į trečiąjį šou etapą. Galiausiai ji pasirinko Elviną ir Juliją.

Nuožmi kova vyko ir tarp vestuvių muzikanto Ringaudo Stoškaus bei jaunosios maištautojos Elenos Jurgaitytės. Merginai fortūna sekmadienį nesišypsojo ir ji, Mokytojo Egidijaus Sipavičiaus sprendimu, kovoje dėl geriausio Lietuvos balso titulo turėjo užleisti poziciją savo priešininkui.

LNK nuotr./Erica ir Jurgis Didžiuliai
Erica ir Jurgis Didžiuliai

Kelialapius į kitą etapą taip pat iškovojo Egidijaus Sipavičiaus mokinė Kristina Jurevičiūtė, kuri įveikė balsingąją kaunietę Ieva Zasimauskaitę, ir Ericos bei Jurgio Didžiulių auklėtinės Jonata Grimutaitė bei Deimantė Sinkevičiūtė.

Projekto dalyviai „Muzikinių dvikovų“ metu varžosi dėl teisės pasirodyti finalinėse kovose, kurios tiesioginiame LNK eteryje bus rodomas nuo balandžio pradžios. Grandiozinių koncertų metu „Lietuvos balso“ dalyviai varžysis dėl geriausio šalies balso titulo, turės galimybę pasirodyti su garsiausiais Lietuvos ir užsienio atlikėjais. Pagrindinis muzikinio šou prizas – sutartis su didžiausia leidybos kompanija pasaulyje „Universal Music“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius