-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

R.Kirilkinas atviraus apie neseniai išgyventas skyrybas su mylimuoju

„Jei ne kojos trauma, tikriausiai taip ir nebūčiau atsibudęs iš šio nuostabaus sapno“, – įsitikinęs dainininkas Ruslanas Kirilkinas.
Ruslanas Kirilkinas
Ruslanas Kirilkinas / TV3 nuotr.

Praėjusios vasaros pabaigoje dėl nutrūkusios sausgyslės į pasaką panašus gyvenimas apsivertė aukštyn kojomis. Po beveik dešimtmečio į sceną grįžęs ir populiarumu džiaugęsis atlikėjas buvo priverstas atsisakyti beveik visų koncertų ir gerbėjų dėmesio, kurį dievino, o grįžimas į gimtuosius Telšius atvėrė daugybę nuoskaudų, kurias vaikinas visą gyvenimą stengėsi pamiršti.

„Niekada nemaniau, kad vėl vaikščiosiu šiomis gatvėmis. Juk iki šiol, aplankęs močiutę, nosies į gatvę nekišdavau – negalėjau pakęsti minties, kad grįš prisiminimai, – Telšiuose jį aplankiusiems laidos kūrėjams prisipažino Ruslanas. – Bet susižeidus koją nieko kito neliko. Vilniuje nebuvo žmogaus, kuris galėtų manimi rūpintis, juk net puodelio arbatos negalėjau nusinešti iki stalo. O kur gali būti geriau nei pas močiutę, kur viskas paduota kaip ant lėkštutės. Be to, dar yra Sniegė, kurios nebegalėjau prižiūrėti.“

Sniegė – tai jaunutė dalmatinų veislės kalytė, kurią Ruslanas pavadino dėl balto kailio, nė nepagalvojęs apie tokio pat vardo dainininkę. Augintinį vaikinas įsigijo, kaip pats dabar sako, realiai neįvertinęs galimybių. Šuneliui reikia nuolatinės priežiūros, vedžiojimo ir dresūros, o tam dainininkas neturėjo laiko net prieš traumą, nes koncertų grafikas buvo labai įtemptas.

„Net sąžinė graužia, kai pagalvoju, kad visą vasarą Sniegė praleido automobilyje trankydamasi su manimi po visą Lietuvą“, – sako dainininkas.

Dalmatinė ir persų veislės įspūdingas močiutės katinas Micius buvo vieninteliai, matę R. Kirilkino ašaras, kai atlikėjas suprato, kad žaibiškai į viršūnę šovusi karjera dėl traumos taip pat greitai ėmė leistis.

„Girdėdavau, kaip naktimis jis tyliai verkia. Štai čia, ant šitos lovos, – susigraudino ir močiutė, kuriai Ruslanas yra pats brangiausias žmogus pasaulyje. – Be galo skaudu matyti, kad jam kažkas nesiseka. Scena – tai Ruslano gyvenimas. Daugiau jam nieko nereikia.“

Klausydamas močiutės žodžių R.Kirilkinas tik linktelėjo galvą. Juk dėl dainavimo jis paaukojo ir asmeninę laimę. Prieš Kalėdas vaikinas buvo nuskridęs į Suomiją ir ten oficialiai išsiskyrė su sutuoktiniu, perspektyviu režisieriumi Jarmo Skonu.

„Labai džiaugiuosi, kad jam puikiai sekasi, ir nė nesitikiu, kad Jarmo galėtų paaukoti savo karjerą ir atvažiuoti gyventi į Lietuvą. O Suomijoje man nėra ką veikti. Mūsų bėda ta, kad abu esame talentingi ir negalime gyventi be scenos“, – nelinksmai išsiskyrimo priežastis atskleidė Ruslanas. Tačiau sielotis jis neturi kada. Dabar vienintelis atlikėjui rūpintis dalykas – kuo greičiau išsigydyti koją ir grįžti į sceną iki vasario, kai vyks „Eurovizijos“ dainų konkurso atranka.

„Norėjau dalyvauti ir pernai, turėjau nuostabią dainą, tačiau žmonės, padėję man kaip feniksui prisikelti iš pelenų, turėjo kitų planų. Labai viliuosi, kad šią svajonę pavyks įgyvendinti šiemet, – TV3 gyvenimo būdo laidos „Gyvenimas yra gražus“ kūrėjams šį pirmadienį 20.30 val. pasakos R.Kirilkinas ir tyliai pridurs: – Jei tik koja leis...“

Atviras pokalbis su dainininku apie neseniai išgyventas skyrybas, užklupusią jausmų ir finansų krizę, meilę ir santuoką su moterimi bei planus šturmuoti „Euroviziją“ – laidoje „Gyvenimas yra gražus“ jau šį pirmadienį 20.30 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius