Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

R.Kirilkinas nuo žmogaus kūno valgytų plaukus, o Mino – sušį

Žaidime „Šeimų dvikova – Akropolio turnyras“ šiandien susitiks Stano su R.Kirilkinu ir Mino su „Tina Dance” komanda. Atsakinėdamos į įvairius klausimus, įžymybės kovos dėl 2 000 litų vertės „Akropolio” dovanų čekio.
Žaidimas „Šeimų dvikova“
Žaidimas „Šeimų dvikova“ / „Lryto TV“ nuotr.

„Čia Ruslanas Kirilkinas, mano šeimos nelaimė”, vos prasidėjus filmavimui, komandos draugą pristatė Stano. Ir prieš žaidimą, ir jo metu Stano nevengė galimybės pašiepti savo „šeimos” nario. Paklaustas, apie ką susitikę šneka vyrai, Stano atsakė, kad apie moteris, ir kiek patylėjęs pridūrė: „Aišku, jei tai ne Ruslanas Kirilkinas.” Ruslanas be žado neliko, jis nuoširdžiai įvardijo savo variantą: „Vyrai kalbasi apie seksą.” Didelei komandos nuostabai, šis atsakymas pateko tarp populiariausiųjų ir pelnė Stano komandai papildomus taškus.

Deja, vyrų reikaluose sublizgėjusiam Ruslanui kitas klausimas pakišo koją. Paprašytas įvardyti, ką galima valgyti nuo žmogaus kūno, R.Kirilkinas nė nesudvejojęs išrėžė: „Plaukus!” „Kokia siaubinga jo patirtis”, – negalėjo atsistebėti laidos vedėjas Vytenis Sinkevičius. Komandos nariai leipo juokais, o priešininkai džiūgavo, nes gavo teisę pradėti žaidimą, įvardiję kiek populiaresnį atsakymą – „grietinėlė”.

Žinoma, Mino komanda išradingumu nuo konkurentų neatsiliko. „Aš manau, kad nuo žmogaus kūno galima valgyti sušį”, – tvirtai pareiškė Mino, o tuo tarpu Stano ir Ruslanas kvatojosi susiėmę už pilvų. Ar pateko šis atsakymas tarp populiariausiųjų? Kuri komanda laimėjo dvikovą ir finale kovojo dėl didžiojo prizo? 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius