-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Robertą Kupstą Lietuva ir Indija žavi dvasingumu

Amerikoje karjeros laiptais skriejantis Robertas Kupstas stengiasi plėsti akiratį, teigiama išplatintame pranešime spaudai.
Robertas Kupstas
Robertas Kupstas / Asmeninio archyvo nuotr.

Beveik keturiasdešimt kartų Atlantą perskridęs aktyvusis Amerikos lietuvis ypač puikiai atsimena mėnesio trukmės kelionę į Indiją. „Dar dabar gyvenu įspūdžiais iš neapsakomo grožio ir atvirų žmonių šalies.“ – susižavėjimu dalinosi jaunas vyras atskleisdamas, kad kelionė praplėtė jo pasaulėjautą, – „Indijoje supranti kaip siaurai aplinką regi vakariečiai, jiems viskas baigiasi už savojo aš.“

Indijoje Robertą nustebino nuoširdus indų bendravimas bei anglų kalbos žinios. „Net vargingiausiuose rajonuose žmonės laimingi ir pasiruošę padėti svečiui. Geros nuotaikos ir smagaus klegesio pilni autobusai ir traukiniai.“– su šypsena pasakojo  Robertas. Tačiau jį ypač pribloškė tikrosios indiškos šeimų šventės. „Jose dalyvauja tūkstančiai žmonių, atrodo, kad čia švenčia ne tik miestas, bet ir jo apylinkės. Visi pasipuošę, šoka, dainuoja, siūbuoja. Tai nepaprastai žavinga. Tokį jausmą buvau patyręs tik Lietuvos Dainų šventėse“ – emocingai gestikuliuodams Amerikos lietuvis stengėsi perteikti matytų linksmybių mastą.

Norinčius pamatyti tikrają Indiją Robertas kviečia važinėti viešuoju transportu, apsistoti  šeimyniniuose viešbučiuose ir sudalyvauti vėstuvėse.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius