Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rokiškio rajone gyvenančios Vilmos Ramanauskaitės hobis – nuotraukų „Aš ir garsenybė“ kolekcionavimas

Rokiškio rajone, Kavoliškio kaime gyvenanti Vilma Ramanauskaitė (21) labai mėgsta klausytis muzikos ir dalyvauti įvairiuose koncertuose bei televizijų laidų filmavimuose. Po jų mergina namo neskuba – stengiasi nusifotografuoti su atlikėjais ar net trumpai pabendrauti.
Vilma Ramanauskaitė su garsenybėmis
Vilma Ramanauskaitė su garsenybėmis / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Fotografija

„Tiesiog man labai patinka muzika. Domiuosi įvairiais muzikiniais projektais, todėl mėgstu apsilankyti įvairiuose koncertuose ar projektų filmavime. Jei pasitaiko proga, stengiuosi įsiamžinti su vienu ar keliais atlikėjais, dalyvavusiais tame koncerte ar projekte tam, kad liktų prisiminimas“, – savo pomėgį rinkti nuotraukas su žinomais žmonėmis nusakė Vilma.

Merginai savo nuotraukų kolekcijoje su garsenybėmis yra nusifotografavusi su Andriumi Rimiškiu, Arvydu Martinėnu-Vudžiu, Arūnu Valinsku, Karolina Liukaityte, Donatu Bakėjumi, Radžiu,  Martynu Kavaliausku, Merūnu Vitulskiu, Natalija Bunke, Deivydu Zvonkumi, Ruslanu Kirilkinu ir kitais. „Nuotraukoms surinkti prireikė nemažai laiko. Tai akimirkos, sukauptos per keletą metų“, – sako mergina.

Paklausta, kaip jai pavyksta įkalbinti nuolat skubančius atlikėjus nusifotografuoti, Vilma teigė, kad turint daug noro – viskas įmanoma. Aišku, anot jos, jeigu žinomas žmogus pats irgi to nenorėtų – niekas jo nepriverstų.

„Svarbiausia yra noras, o kaip sakoma, kai yra noras, tai viskas yra įmanoma. Nors, žinoma, neužtenka noro vien iš mano pusės, reikia, kad ir atlikėjas rastų laiko ir sutiktų nusifotografuoti kartu. Iš tikrųjų man didelių pastangų ir nereikia, nes didžioji dauguma atlikėjų fotografuojasi noriai. Tik reikia kažkaip iki jų prieiti. Manau, kad taip ir turėtų būti, atlikėjas turi daugiau ar mažiau parodyti gerbėjams dėmesį ir jų nenuvilti. Tada atsiranda dar didesnis ryšys“, – svarstė mergina.

V.Ramanauskaitė teigė, kad surinktos nuotraukos jai mielos, be to – leidžia išsaugoti ir su kitais pasidalinti džiugiomis akimirkomis. Mergina pasidžiaugė, kad būdama atkakli ji kartais net prasmunka į koncerto ar filmavimo užkulisius, kuriuose į savo mylimus atlikėjus gali pažvelgti iš arčiau.

Asmeninio albumo nuotr./Vilma Ramanauskaitė su Martynu Kavaliausku
Asmeninio albumo nuotr./Vilma Ramanauskaitė su Martynu Kavaliausku

„Bendra nuotrauka su vienu ar kitu atlikėju leidžia ilgiau prisiminti aplankytus koncertus. Po kažkiek laiko yra smagu pažiūrėti ir prisiminti kaip smagiai leidau laiką koncertuose, ypač muzikiniuose televizijos projektuose, kuomet galėdavau pabendrauti su vienu ar kitu projekto dalyviu, kartais net prasmukti į užkulisius“, – atviravo Vilma.

Paklausta, kuris Lietuvos atlikėjas jai labiausiai patinka, mergina teigė negalinti išskirti vieno, mat klausosi įvairios muzikos. Anot jos, svarbiausia, kad dainininkai būtų nuoširdūs.

„Sunku išskirti vieną vienintelį atlikėją, man patinka daug, nes klausau įvairią muziką. Didžiausią įspūdį palieka tie atlikėjai, kurie dainuoja iš širdies, yra nuoširdūs, atiduoda save publikai“, – sakė ne vieną dešimtį nuotraukų su Lietuvos garsenybėmis sukaupusi mergina.

Asmeninio albumo nuotr./Vilma Ramanauskaitė su Merūnu Vitulskiu
Asmeninio albumo nuotr./Vilma Ramanauskaitė su Merūnu Vitulskiu

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius