Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Romantiškiausios pramogų pasaulio poros

Rodos, taip dažnai rašome apie skyrybas, neištikimybę ir nepagarbą, kad tai jau tapo pramogų pasaulio kasdienybe, bet, kaip pasakytų didžiausi pasaulio romantikai, meilė buvo, yra ir bus. Tuo įsitikinome įvardydami tas pramogų pasaulio poras, tarp kurių, net ir ne vieną dešimtmetį praleistą drauge, vis dar rusena meilė ir išliko tvirtas noras kartu pasenti.
Vilius ir Violeta Tarasovai
Vilius ir Violeta Tarasovai / G. Žilinsko nuotr.

Vilius (31) ir Violeta (36) Tarasovai

„Šeima – turtas, kurį reikia branginti ir saugoti“, – įsitikinę uostamiestyje gyvenantys Vilius ir Violeta, kurių meile ilgai niekas netikėjo. Et, manė, Violetai tikrai nusibos jaunesnis draugas, o Vilius dar toli gražu nepasiruošęs šeimyniniam gyvenimui. Visi smarkiai suklydo, nes šiemet pora švęs ketvirtąsias vestuvių metines ir net nemano sukti skirtingais keliais.

Romantikos šioje poroje netrūksta nuo pat draugystės pradžios. Pirmiausia viešai savo išrinktajam meilę prisipažino Violeta, tiesioginio eterio metu sušukdama: „Katine, aš tave myliu!“ Šita frazė tapo lemtinga, mat nuo tos dienos Tarasovų šeima neoficialiai buvo perkrikštyta į Katinų. Vilius neslepia, kad jų poros rutina negraužia: kartais jie dviese eina į restoraną arba leidžia laiką namie prie vyno taurės. „Mes nuolat būname kartu: dirbame, sportuojame, poilsiaujame, išdykaujame. Mūsų meilė vis dar liepsnoja!“ – šypsosi Violeta.

M. Žičiaus nuotr./Andrius ir Vaida Rimiškiai
M. Žičiaus nuotr./Andrius ir Vaida Rimiškiai

Andrius (24) ir Vaida (25) Rimiškiai

Dukrytę Lėją auginantys Andrius ir Vaida neslepia besijaučiantys bene laimingiausia pora visame pasaulyje, kadangi jų namus ir širdis šildo vis dar liepsnojanti meilė. Bene romantiškiausiu Andriaus poelgiu galima įvardyti piršlybas, kurios kone iš koto išvertė tuomet dar būsimąją Rimiškienę. Išgirdusi skambutį į duris, už jų Vaida pamatė policijos pareigūnus, kurie patikino, kad Andrius yra sulaikytas areštinėje. „Po šių žodžių širdis nusirito į kulnus“, – prisimena Vaida, netrukus lauke už policijos automobilio išvydusi su žiedeliu stovintį savo išrinktąjį. Priklaupęs ant kelių dainininkas paprašė Vaidos rankos ir sulaukė teigiamo atsakymo.

G. Žilinsko nuotr./Gintarė Gurevičiūtė ir Linas Karalius
G. Žilinsko nuotr./Gintarė Gurevičiūtė ir Linas Karalius

Gintarė Gurevičiūtė (24) ir Linas Karalius (37)

Jie abu vegetarai, dievina keliones, abu velniškai užsispyrę: nusprendė išmokti žaisti tenisą – taip ir padarė, nutarė išmėginti jėgos aitvarus – nieko nelaukę šį sumanymą įgyvendino. Jie kartu gyvena, dirba, keliauja, išgyvena sunkiausius gyvenimo lūžius, ištveria likimo siųstus išbandymus. Gintarė buvo pirmoji, kuri palaikė savo mylimąjį, kai jis neteko darbo Seime, Linas nuo savo išrinktosios nesitraukė nė per žingsnį, kai ji patyrė sunkią kojos traumą.

Visi laukia šios žavingos poros vestuvių, o ji laikosi nuomonės, kad antspaudas pase nieko nekeičia. „Jeigu tuoksimės, tai ne anksčiau kaip po dešimties metų!“ – šypsosi Gintarė.

"LaDore" nuotr./Žilvinas Žvagulis ir Irena Starošaitė

Žilvinas Žvagulis (45) ir Irena Starošaitė (41)

Jie pažįstami jau dvidešimt dvejus metus, susituokę – vienuolika, todėl vienas kitą supranta iš pusės žodžio. Jis – impulsyvus, ji – rami ir kantri, o tai turbūt ir yra svarbiausia priežastis, kodėl Žilvinas ir Irena vis dar gyvena po vienu stogu.

Irena sako, kad jos vyras labai romantiškas. „Jis mane nustebina netikėtomis dovanomis, būna, kad namus išpuošia degančiomis žvakėmis, gražiai paserviruoja stalą. Tikriausiai esame laimingi drauge dėl to, kad stengiamės, jog mūsų gyvenimo neužgožtų rutina“, – sako Irena.

M. Žičiaus nuotr./Karina Krysko ir Saulius Skambinas
M. Žičiaus nuotr./Karina Krysko ir Saulius Skambinas

Karina Krysko (30) ir Saulius Skambinas (33)

Ne paslaptis, kad laiminga pora dar šiemet taps tėvais. Susipažinę šokių projekte, Karina ir Saulius kurį laiką slėpė savo artimą draugystę, tačiau šiandien jau drąsiai kalba apie tą dieną, kai abu suprato pajutę vienas kitam daugiau nei simpatiją.

„Sėdėjome Sauliaus namo terasoje, žiūrėjome vaizdo įrašus, smarkiai lijo, žaibavo. Buvome susiglaudę, ir tuomet pajutau, kad KAŽKAS įvyko. Manau, tą lietingą naktį abu supratome, kad esame skirti vienas kitam“, – sako Karina.

V. Ovadnevo nuotr./Inga ir Aivaras Stumbrai
V. Ovadnevo nuotr./Inga ir Aivaras Stumbrai

Inga (27) ir Aivaras (28) Stumbrai

Šį rudenį Inga ir Aivaras minės dvylikos metų pažinties metines – būtent prieš tiek laiko mokykloje aktyvus vaikinas atkreipė dėmesį į šviesiaplaukę panelę. Stumbrų šeima pramogų pasaulyje vadinama viena iš darniausių ir tvirčiausių, mat jiems neteko išgyventi nei trejų, nei septynerių metų krizės. Savaime aišku, barnių pasitaiko, tačiau tada Aivaras žino, kad į namus reikia grįžti su mėgstamiausiomis Ingos gėlėmis, ir pykčių lyg nebūta.

Bene romantiškiausias šeimos galvos sumanymas buvo per porą valandų suplanuota kelionė kemperiu į Paryžių. Ingai tąkart neliko nieko kita, kaip skubiai susipakuoti daiktus ir mėgautis kelione į meilės miestą.  „Mums labai pasisekė, kad atradome vienas kitą“, – įsitikinusi I.Stumbrienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius