Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Rožių kerų“ laimėtoja N.Zvonkė jau džiaugiasi prizu – naujais kailiniais (nuotraukos)

Vienoje iš Vilniaus prekybos centrų trečiadienio popietę grupės YVA lyderė Natalija Zvonkė su bičiulėmis rinkosi kailinius – jai, kaip projekto „Rožių kerai“ laimėtojai, skirtą prizą.
N.Zvonkei išsirinkti kailinius padėjo bičiulės K.Ivanova (kairėje) ir I.Stasiulevičiūtė (dešinėje)
N.Zvonkė (viduryje) su bičiulėmis I.Stasiulevičiūte ir K.Ivanova (kairėje) / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Atlikėja pasimatavo kelis variantus ir išsirinko 7 469 litų vertės juodus bebrų kailinius su šinšilinių triušių kailio dekoracija. Į prekybos centrą „Akropolis“ atvykusios N.Zvonkės draugės Aida Žiliūtė, Kristina Ivanova, Gintarė Valaitytė, Ieva Stasiulevičiūtė ir Oksana Zlatkovaitė paragino moterį įsigyti būtent šį variantą.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./N.Zvonkė pasipuošė naujais kailiniais
N.Zvonkė su išsirinktais

„Lapė gražu, bet dabar jos nesirinkčiau“, – matuodamasi audinių ir lapių kailinius sakė N.Zvonkė. Moteris prisipažino, kad anksčiau turėti lapės kailiniai greitai išsipešiojo.

Ilgus tamsius kirptų ir pešiotų audinių kailinius pasimatavusi N.Zvonkė jais liko patenkinta, bet nuo šių kailinių ją atkalbėjo laidų vedėjo Vytauto Šapranausko širdies draugė I.Stasiulevičiūtė.

„Ką, kailiniai skirti malkoms nešioti? Jie per paprastai atrodo“, – supeikė Ieva.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./N.Zvonkė pasipuošė naujais kailiniais
N.Zvonkės kailinių etiketė 

N.Zvonkė užsivilko ir tigrų kailio rašto margumo kailinukus bei trumpus rusvos spalvos audinių kailinius. „Kaip Lady GaGa atrodau“, – nusijuokė Natalija, pakilojusi platokus kailinių pečius.

Atlikėja prisipažino mėgstanti tamsesnius kailinius, todėl kad ir kaip patiko minkštučiai šviesūs bebrų kailiniai, vis dėlto pasirinko juodus kailinius. Grupės narei G.Valaitytei papriekaištavus, kad jai gaila kailiniams paaukotų gyvūnų, N.Zvonkė pusiau juokais atsakė: „O man tai šalta, ką daryti...“

Projekto „Rožių kerai“ laimėtoja paaiškėjo tik antradienį. Nataliją ir O.Zlatkovaitę itin papiktino vakar vakare viename portale pasirodę komentarai, kad laimėtoja buvo žinoma iš anksto ir neva jai jau buvo nupirkti kailiniai. Pasak N.Zvonkės, laidoje parodytų kailinių, kurie jai buvo per dideli, ji negavo – prizą išsirinko šiandien, trečiadienį. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius