Tiesiogiai

Tiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentaraiTiesiogiai po gaisro Paneriuose: ugniagesių vado ir oro užterštumo tyrėjų komentarai

Rugsėjo 1-ąją DJ Mamania iš koncerto Panevėžyje į Vilnių skubės su sraigtasparniu

Jau trečius metus iš eilės organizuojama „Rugsėjo 1-osios“ šventė šį kartą žada sudrebinti ne tik Vilniaus Vingio parką, bet ir Klaipėdos Vasaros esatradą. Šūkiu „švęsk kitaip!“ paremtame projekte dalyvaujantys atlikėjai pasidalino savo mintimis apie mokslo metų pradžią.
DJ Mamania
DJ Mamania / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Visiems gerai žinomas atlikėjas Linas Adomaitis, paklaustas su kuo jam siejasi rugsėjo 1-oji, nedvejodamas atsakė: „Su pirmąja pastaba mano gyvenime.“ Dainininkas pasakojo, kad pačią pirmąją dieną mokykloje su klasės draugais direktoriaus rūstybę užsitraukė todėl, kad išrovė visus šalia mokyklos augusius krūmynus.

„Juk jie mums trukdė žaisti gaudynes!“ – šypsodamasis sakė L. Adomaitis. Deja, direktoriaus pykčio šis argumentas nesumažino ir Linui pačią pirmą dieną mokykloje buvo įrašyta pikta pastaba.

Tuo tarpu grupės „Skamp“ atstovas Viktoras Diavara sakė, kad jam pirmoji mokslo metų diena asocijuojasi su... kamščiais. Kaip teigė atlikėjas, jį džiugina tai, kad rugsėjo mėnesį į Vilnių atvyksta tūkstančiai studentų ir miestas pagyvėja. Tačiau neišvengiamai padaugėja žmonių gatvėse ir tai paskatina dar didesnius eismo kamščius sostinėje.

Abu atlikėjai pirmą kartą dalyvaus „Rugsėjo 1-osios“ projekte. Net dviejuose miestuose – Vilniuje ir Klaipėdoje – tuo pačiu metu vyksiantis renginys išsiskirs atlikėjų bei pramogų gausa. Rugsėjo 1-ąją sostinės Vingio parke susirinkę žiūrovai galės rinktis net iš trijų skirtingų muzikinių stilių scenų, kuriose gyvai pasirodys žinomiausi atlikėjai Lietuvoje. Koncertams spalvų suteiks specialios renginio teritorijoje įsikūrusios projektų ir pramogų zonos.

„Rugsėjo 1-osios“ koncertus sostinėje ir uostamiestyje pradės specialią jaunimo grupių atranką įveikę talentai. Vienos iš Vilniuje pasirodysiančių grupių „Kazam!“ atstovas Lukas teigė: „Jauniems atlikėjams svarbi kiekviena galimybė pasirodyti ant scenos, o groti su tokiais scenos vilkais kaip „Skamp“, „G&G Sindikatas“ ar Linas Adomaitis yra kiekvienos pradedančios grupės svajonė. Ši diena mūsų grupės nariams yra labai svarbi.“

Tiesa, šią rugsėjo 1-ąją ilgam įsimins ir „G&G Sindikato“ narys DJ Mamania – atlikėjas pirmą kartą karjeroje iš vieno pasirodymo į kitą keliaus sraigtasparniu! Mažai laiko tarp koncertų skirtinguose miestuose turintis atlikėjas iš Panevėžio į Vilnių keliaus itin modernia „Kauno grūdų“ transporto priemone. Organizatoriai sakė esantys dėkingi verslininkui T. Barščiui už suteiktą galimybę atlikėją į koncertą atgabenti laiku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius