-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rumšas: mano kelnės niekada nenukris! (nuotraukos)

Taip aktorius Vytautas Rumšas jaunesnysis prisiekė, kad niekada iš kelnių neišsijuos diržo, kad su juo paauklėtų savo būsimas atžalas. Ketvirtadienį Menų spaustuvėje buvo pristatyti iniciatyvos „Augink atsakingai“ vykdytos akcijos „Nereikia diržo!“ kūriniai, sukurti iš tūkstančių gyventojų suneštų diržų.
Vytautas Rumšas
Vytautas Rumšas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Kai tėvas kelia ranką prieš vaiką yra gėda ne tik tėvui, bet ir vaikui, nes tuo metu tėvo kelnės nukrinta, – rimta tema šmaikštavo Rimas Valeikis, džiaugdamasis, kad visuomenė pamažu išgirsta, jog negalima mušti vaikų.

„Mano kelnės niekada nenukris!“, – užtikrintai pareiškė V.Rumšas, aktyviai palaikydamas šią visuomeninę akciją.

Važinėjant po Lietuvą, akcijos „Nereikia diržo!“ organizatoriai ir jos rėmėjai žinomi žmonės aiškino Lietuvos gyventojams apie auklėjimo su diržu žalą ir iš visų norinčių paremti šią akciją rinko diržus, kurie iki to laiko tarnavo ne pagal paskirtį. Iš viso buvo surinkta 3500 diržų ir sulaukta per 7000 idėjų, kaip šiuos diržus galima panaudoti kitu tikslu.

Menų spaustuvėje dainininkė Eva, televizijos laidų vedėjos Laura Imbrasienė ir Laima Tamulytė, Mis Lietuva Gabrielė Martirosianaitė, R.Valeikis, V.Rumšas ir bendrovės „Omnitel“ vadovas Antanas Zabulis atidengė septynis originalius daiktus, sukurtus iš šimtų diržų. Vaikai galės laipioti ant originalios laipynės, suptis ant sraigės, stebėti plasnojantį drugelį ar pasiklysti painiame labirinte. Akcijos organizatoriai linkėjo, kad vis daugiau tėvų, keliančių ranką prieš vaiką, diržus imti naudoti pagal jų tikrąją paskirtį arba taip, kad neskaudintų savo vaikų.

Po pristatymo kūriniai bus eksponuojami viešosiose erdvėse Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius