Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ruslanas Kirilkinas savyje atrado prodiuserio gyslelę

LNK „Muzikos akademijos“ naujokės seksualios dvynukės Goda ir Gabija turėtų būti dėkingos Ruslanui Kirilkinui, praėjusių metų projekto nugalėtojui. Būtent R.Kirilkinas dvynukes pastebėjo ir net griežtokai paragino: „Jūs privalote eiti į šitą šou.“
Jis visuomet tikėjo savo pergale.
R.Kirilkinas / L.T. arch. nuotr.

Ruslanas, Goda ir Gabija susipažino visai neseniai viename koncerte Kaune. Ir jis, ir jos ten dainavo. „Pamatęs jų sugebėjimus, apšalau. Turi mergičkos ir patirties, ir šarmo. Pasikalbėjome, sakau: „Dalyvaukite „Muzikos akademijoje“, – pasakoja Ruslanas.

Tačiau 18-metės tauragiškės dainininko pasiūlymą priėmė kaip anekdotą. „Jos pradėjo juoktis, kuklintis: „Na, kur čia mestokiame šou...“ Padrąsinau tas mergaites, juk jei tai yra jų svajonė, reikia imti vėliavą ir drąsiai eiti pirmyn!“ – sako R.Kirilkinas.

Jis apie dvynukes užsiminė projekto prodiuseriams ir netrukus merginos jau stovėjo scenoje tiesioginiame eteryje prieš kelis šimtus tūkstančių žiūrovų.

„Ruslanas turi prodiuserio gyslelę“, – džiaugėsi viena iš „Muzikos akademijos“ projekto rengėjų Laura Paukštė.

„Palaikau ir sergu už jas. Kreipiuosi į žiūrovus ir komisiją: jei jums jos nepatiko, patylėkit. Pamatysit, jos tiesiog uždegs sceną“, – Ruslanas už dvynukes stoja mūru.

Godos ir Gabijos pasirodymą komisija vertins jau šį penktadienį. Į transliaciją pažadėjo atvykti ir kaip vertintojas dalyvauti Seimo narys Arūnas Valinskas.

Aštrūs jo komentarai – penktadienį 20.30 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius