Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ruslanas Kirilkinas: taip, nebesu vienas (papildyta kovo 27 d.)

Dainininkas Ruslanas Kirilkinas niekada neslėpė, kad jo gyvenimas yra labai audringas. Pastaraisiais mėnesiais atlikėjui nestigo įvykių: dalyvavimas nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje ir finale, konkursas Moldavijoje... Tačiau viską nustelbė naujų santykių užsimezgimas. Nors tai tik pradžia ir Ruslanas bijo džiaugtis bundančiais jausmais, bet jis patvirtina: „Aš turiu naują draugą!“
Ruslanas Kirilkinas
Ruslanas Kirilkinas / Viganto Ovadnevo nuotr.

Vardas, pavardė: Ruslanas Kirilkinas.
Gimimo data, vieta: 1983 10 27, Telšiai. 26 m.
Šeima, kurioje gimė: apie tėvus Ruslanas nieko nepasakoja; savo šeima jis vadina močiutę Zinaidą, moksleivius brolį Artiomą ir seserį Viktoriją bei vyresnėlę Oksaną, kuri jau sukūrė savo šeimą ir gyvena Visagine.
Šeiminė padėtis: išsiskyręs.

Ruslanai, nors šįmet dėjai daug vilčių į „Euroviziją“, tačiau Tau nepasisekė šio konkurso nacionalinėje atrankoje. Kaip dabar jautiesi?

Negaliu pasakyti, kad nusivyliau. Spėju, jei aš būčiau parodęs savo apatinius, po tokio poelgio mane turbūt būtų ištrenkę iš Lietuvos. Atvirai kalbant, galvoje turėjau panašią idėją, kaip ir „InCulto“ vyrukai. Tačiau dėl mano kojos traumų planus teko pakeisti. Vėliau pabijojau šokiruojančio pasirodymo. Sakoma – „kas nerizikuoja, tas negeria šampano“, o aš jo tą vakarą negėriau (šypteli).

Dabar dėl to graužiesi nagus?

Tikrai ne. Manau, mano atveju žmonės nebūtų supratę mano apsinuoginimo. Aš esu vaikinas, viešai deklaravęs savo orientaciją, pasakojantis apie meilės reikalus, o „InCulto“ nariai yra ramūs. Tiesiog žmonės į panašų mano pasirodymą būtų keistai reagavę.
Beje, džiaugiuosi mūsų išrinktais atstovais į „Euroviziją“. Žiūrint mano akimis, niekas nesukūrė įdomesnio šou nei „InCulto“. Man patiko į juos žiūrėti, jų klausytis (juokiasi).

Viganto Ovadnevo nuotr./Ruslano draugas Marius Vepšta
Viganto Ovadnevo nuotr./Ruslano draugas Marius Vepšta

Nepaisant visko, turbūt ir kitąmet dalyvausi „Eurovizijoje“?

Be abejonės! Jau galima iš karto pradėti galvoti apie kitų metų nacionalinę „Euroviziją“. Po šių metų atrankos norėjosi atgaivos sielai, todėl nusprendžiau dalyvauti Moldavijoje vykusiame tarptautiniame dainininkų konkurse „Golden Voices 2010“.

Tai nusprendei spontaniškai?

Viskas vyko labai greitai. Bilietus į Moldaviją nusipirkau likus tik dienai iki konkurso. Paklojau nemažą sumelę pinigų, bet dėl to nė trupučio nesigailiu. Tiesa, buvo iškilę problemų dėl sveikatos. Gydytojas uždraudė man dalyvauti tiek „Eurovizijoje“, tiek skristi į konkursą Moldavijoje. Mes labai daug diskutavome, net pykomės, bet padariau savaip. Nors ir neturėjau savo šalies delegacijos, nors ir buvo didelė konkurencija (dalyvių buvo iš 21 šalies), mano pasiektas rezultatas puikus – laimėjau 3–iąją vietą!
Džiaugiuosi, kad manimi susidomėjo ir vietos žiniasklaida, daviau ne vieną interviu vietos televizijoms.

Kokių prizų parsivežei iš Moldavijos?

Prizas – pinigai. Sumos nenorėčiau įvardyti, bet smalsiausi skaitytojai ją galės sužinoti internete radę konkurso tinklalapį. Tačiau svarbiau už pinigus man yra užmegztos naujos svarbios pažintys. Komisijoje buvo populiari atlikėja In–Grid, kuri sprendė konkurso dalyvių likimą. Džiaugiuosi, kad labai jai patikau ir sulaukiau teigiamų įvertinimų. Be to, gavau vardinius kvietimus atstovauti Lietuvai solidžiuose konkursuose „Slavianskij bazaar“ ir „Novaja valna“ . Būtinai jais pasinaudosiu. Jei ir teks dainuoti rusiškai, vis tiek atstovausiu savo šaliai – Lietuvai.

Kiek žinau, šiuo metu Tau laimė šypsosi ir asmeniniame gyvenime...

Oi (juokiasi)!.. Kaip minėjau, mano asmeninis gyvenimas visuomet banguoja. Tiesiog aš esu toks žmogus. Vieniems patinka ramesnis, sėslesnis gyvenimo būdas, o man norisi skristi su vėjeliu.
Aš nelinkęs atvirai šnekėti apie asmeninį gyvenimą. Šiuo metu juo esu labai patenkintas, bet dar nepribrendo reikalas apie tai kalbėti garsiai. Prieš prabildamas, turiu įsitikinti, kad viskas iš tiesų yra tikra.

O gal dabar Tau norisi tik vienadienių ir neįpareigojančių nuotykių?

Niekada nebuvau toks žmogus, kuris mėgaujasi vienadieniais nuotykiais ir propaguoja laisvą gyvenimo būdą. Tai ne man. Pirmiausia turiu pažinti antrąją pusę. Reikia laiko!

Kaip suprantu, dabar ir stengiesi kuo geriau pažinti antrąją pusę...

Kai būsime pasiruošę apie tai kalbėti, prižadu jums atvirą interviu. Pasakysiu tik tiek: „Taip, nesu vienas, bet kol kas nenoriu apie tai šnekėti – jau anksčiau per daug prikalbėjau. Turbūt esu tas pramogų pasaulio atstovas, kuris žiniasklaidai būna atviriausias. Neslėpsiu, ne kartą dėl to nukentėjau. Tiesa, dėl šios priežasties užsiauginau storą dramblio odą ir joks neigiamas žodelis manęs neturėtų įžeisti. Šiuo metu aš norėčiau šiek tiek ramybės.

„Niekada nebuvau toks žmogus, kuris mėgaujasi vienadieniais nuotykiais ir propaguoja laisvą gyvenimo būdą. Tai ne man. Pirmiausia turiu pažinti antrąją pusę. Reikia laiko!“

Marius Vepšta (22) ir Ruslanas Kirilkinas (26)
Laimingi drauge?

Pramogų pasaulyje kuždamasi neva naujasis Ruslano draugas yra 22 metų lietuvis Marius Vepšta. Vaikinas esą studijuoja Vilniaus dailės akademijos Telšių dailės fakultete. Jo specialybė – trikotažo drabužių dizainas.
Kad kalbos apie Ruslano ir Mariaus draugystę ne iš piršto laužtos, „Privatu!“ žurnalistai įsitikino savo akimis. Tiek per „Eurovizijos“ atranką, tiek per finalą R. Kirilkiną nuolat lydėjo ne tik jo pagalbininkė Veronika Badaraitė (31), bet ir Marius. Vaikinai meiliai leido laiką: jie vienas prie kito glaustėsi, bučiavosi, vaikščiojo susikabinę už rankų.

Grįžta į Vilnių

Patyręs pirmąją kojos traumą, R. Kirilkinas išvyko atsigauti į tėviškę – Telšius. Pabuvęs tarp šeimos narių, vaikinas nusprendė vėl gyventi savarankiškai – toliau nuo artimųjų. „Grįžtu į Vilnių. Kraustausi. Nors niekada ir nebuvau labai atitolęs nuo sostinės, bet kurį laiką negyvenau šiame mieste. Ar naujajame būste gyvensiu su draugu? Ne, gyvensiu vienas“, – šypteli Ruslanas.

Pasiekimai:

Tris kartus tapo legendinio konkurso „Dainų dainelė“ laureatu. Dalyvavo ir laimėjo ne vieną respublikinį Lietuvos muzikantų konkursą, sėkmingai pasirodė Suomijos projekte „Idol“, o 2008 m. pabaigoje laimėjo panašų šou „Muzikos akademija“. 2010–aisiais laimėjo 3–iąją vietą tarptautiniame dainininkų konkurse „Golden Voices“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius