Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ruslano Kirilkino mylimasis Jarmo televizijoje mokosi lietuvių kalbos

Populiariame LNK „Žvaigždžių duetų“ projekte sutikęs dalyvauti Ruslano Kirilkino partneris suomis Jarmo Skonas gyvena pašėlusiu tempu.
Laidos akimirka
Laidos akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Vos sudainavęs „Žvaigždžių duetų“ koncerto įraše, vaikinas buvo skubiai nuvežtas į oro uostą ir naktį išskrido į Helsinkį. Iš jo naktiniu autobusu važiavo į Tamperę ir namuose buvo paryčiais. Iš ryto Jarmo laukė darbai. Ir taip vyksta kas antrą savaitę, kai filmuojamas populiarus LNK projektas.

„Nuo tokio tempo gali stogas nuvažiuoti, – guodėsi Ruslanas. – Komisija mus kritikuoja dėl ne iki galo atliktų numerių, bet ką gali nuveikti, jei Jarmo atskrenda sekmadienio naktį arba pirmadienį, o antradienį ir trečiadienį – jau „Žvaigždžių duetų“ filmavimai, po kurių jis išskrenda namo.“

Jarmo Skonas negali ilgėliau užtrukti Vilniuje, nes Suomijoje jo laukia spektaklio premjera mažyčiame Orivesi miestelyje, jis taip pat moko vaikus cirko paslapčių, tokių kaip žongliravimas ir klounada, veda aktorinio meistriškumo seminarus neįgaliesiems, dalyvauja Kultūros ministerijos remiamuose kultūros projektuose.

„Man patinka daug dirbti, – šypsosi Jamo. – Kai esu Vilniuje, susikoncentruoju tik ties „Žvaigždžių duetais“, kai būnu Suomijoje, galvoju vien apie vietinius darbus.“

Vyras sako, kad sutiko dalyvauti „Žvaigždžių duetuose“, nes jam įdomu pamatyti televizijos virtuvę, be to, nori išmokti lietuvių kalbą.

„Didžiumą repeticijų laiko suryja ne dainavimo, o lietuviško tarimo pamokos“, – juokėsi Ruslanas.

Meilės dienai skirtame „Žvaigždžių duetuose“ Jarmo su Ruslanu sudainavo Marijono Mikutavičaus dainą, kurią skyrė Jarmo seneliui, buvusiam kareiviui.

„Žvaigždžių duetų“ meilės vakaras – jau šeštadienį 19 val. per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius