-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūtą Elžbietą Mazurevičiūtę į „Mis Pasaulio“ finalą Indonezijoje išlydėjo širdies draugas Mantas Pitkauskas

Pirmadienio popietę iš Vilniaus tarptautinio oro uosto gražiausia šalies mergina tituluota Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė išvyko į Indoneziją, kur rugsėjo 28-ąją atstovaus Lietuvai grožio konkurse „Miss World 2013“.
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė ir Mantas Pitkauskas
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė su draugu Mantu Pitkausku / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Nors konkurso „Mis Lietuva 2013“ laimėtojos lėktuvas turėjo išvykti 14:50, tačiau į oro uostą Rūta Elžbieta atvyko dar prieš 13 val. Išlydėti merginos atvyko ne tik šeimos nariai, jos draugas Mantas Pitkauskas, bet ir kitos merginos, kurios bandė jėgas šių metų grožio konkurse.

„Nuotaikos neramios, nes reikia išvykti. Naktį kaip ir miegojau, tačiau miego vis dėlto trūksta. Kai atsiguliau, šimtas minčių praėjo lįsti į galvą: apie renginį, ar viskas pavyks, kelionės reikalai, kad viskas būtų tvarkoje, kad nepamirščiau, daiktus visus susidėčiau... Gal šiek tiek įtampa ir nuslūgs, kai išskrisiu“, – portalui Žmonės.lt kalbėjo Rūta Elžbieta, į kelionę susiruošusi su dviem didžiuliais lagaminais.

Paklausta, ar vežasi su savimi talismaną, kuris atneštų sėkmę, mergina nusijuokė: „Tikrai ne. Galbūt mano karinė uniforma galėtų būti kaip talismanas ir priminimas, kad visada reikia rūpintis savimi ir būti tvirtai.“

R.E.Mazurevičiūtei prieš kelionę teko bendrauti su buvusiomis „misėmis“: 2008 metų laimėtoja Gabriele Martirosianaite ir 2002 metų gražiausia lietuvaite tituluota Vaida Grikšaite-Česnauskiene. Kokių patarimų sulaukė į Indoneziją išvykstanti mergina? „Iš jų gavau praktiškų patarimų: kiek suknelių vežtis, ką pasiimti su savimi ir panašiai, tačiau jokių kitų patarimų, kaip geriau pasirodyti grožio konkurse, negavau, juk viskas priklausys nuo manęs pačios“, – teigė gražiausia išrinkta šių metų lietuvaitė.

Kaip pasakojo R.E.Mazurevičiūtė praėjusią savaitę vykusioje spaudos konferencijoje, pirmiausia ji apsigyvens Balio saloje, kur jos lauks susitikimai, labdaros vakarienės, o paskui pasiruošimas ir repeticijos. Vėliau, kartu su kitomis dalyvėmis, lietuvė keliaus į Džakartą.

R.E.Mazurevičiūtė gražiausia šių metų mergina tituluota rugpjūčio 15 dieną vykusiame grožio konkurse, kuriame varžėsi 16 dalyvių.

Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius