Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė nepateko į „Mis Pasaulio 2013“ talentų konkurso finalą

Ankstų antradienio rytą „Mis Pasaulis 2013“ komisijos nariai paskelbė talentų konkurso finalininkių sąrašą, tačiau lietuvės vardo jame nėra. „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė pademonstravusi kovos menų įgūdžius komisijos narių nesužavėjo.
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė konkurse „Mis Pasaulis“ Indonezijoje
Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė konkurse „Mis Pasaulis“ Indonezijoje / Asmeninio albumo nuotr.

12 atrinktų finalininkių pasirodys specialiame renginyje rugsėjo 22 dieną. Talentų konkurso finale varžysis penkios dainorėlės: Australijos, Mergelių salų, Indonezijos, Ukrainos ir Velso atstovės. Renginyje savo būgnų mušimo įgūdžius pademonstruos gražuolės iš Trinidado ir Tobago bei Kamerūno, o Slovakijos atstovė gros smuiku.

Prabangiame renginyje Indonezijoje šokio žingsniu į sceną žengs Kanados, Kinijos, Dominikos Respublikos ir Panamos atstovės, kurios jau antradienį pradėjo intensyviai ruoštis ir repetuotis savaitgalį įvyksiančiam renginiui.

„Ruošiamės intensyviai. Šiuo metu esame Balio saloje  ir galiausiai buvo nuspręsta, kad čia ir liksime, nes turėjome persikelti į sostinę Džakartą. Šiaip atrodo, kad praėjo daugiau laiko nei kelios savaitės nuo mano atvykimo. Labai ilgiuosi savo artimųjų“, – portalui Žmonės.lt pasakojo Rūta.

Merginos, kurios nepateko į talentų konkurso finalą, toliau ruošiasi „Mis Pasaulio 2013“ finalui, kuris įvyks rugsėjo 28-ąją.

Gražuolės ne tik repetuoja, bet ir bendrauja su komisijos nariais, su kuriais yra numatytas ne vienas ilgas pokalbis. Iki šiol gražuolės bandė jėgas golfo aikštynuose, rungėsi sporto varžybose ir bikinio konkurse, tačiau nė vienoje rungtyje Rūta nepateko tarp laimingųjų.

R.E.Mazurevičiūtė gražiausia šių metų Lietuvos mergina buvo tituluota rugpjūčio 15 dieną vykusiame grožio konkurse.

VIDEO: Rūtos Elžbietos Mazurevičiūtės prisistatymas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius