Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Janutienė kurs kriminalinių tyrimų laidą

Žurnalistų sąjungos apdovanojimo už kovą su korupcija laureatė, tiriamosios žurnalistikos asė, laidos „Paskutinė instancija“ autorė Rūta Grinevičiūtė-Janutienė LNK televizijoje pristato naują kriminalinių tyrimų laidą.
Rūta Grinevičiūtė – Janutienė
Rūta Grinevičiūtė-Janutienė / LNK nuotr.

„Man visada buvo labai įdomu, kaip atskleidžiami kriminaliniai nusikaltimai: kaip dirba kriminalistai ir kaip viskas vyksta iš tikrųjų. Su naująja laida padarysime galą netikrai publicistikai: sapalionėms su vaidybos elementais ir išgalvotais siužetais. Pažadu, kad mūsų laidoje nebus zvonkų ir zvonkių istorijų. Pristatome programą, kuri skirta stiprių nervų žiūrovams. Mes rodysime apie tikrus nusikaltimus ir taip, kaip jie atskleidžiami. Turime unikalių informacijos šaltinių ir unikalios filmuotos medžiagos“, – sakė R.Janutienė.

Pasak naujosios laidos autorės, kriminalinis pasaulis yra daug arčiau, negu galime įsivaizduoti. Ypač dabar, kai ekonomikos sunkmetis ir valstybė susilpnėjusi. Būtent šiuo metu kriminaliniai nusikaltėliai vėl kelia galvas.

„Pirmoji laidos istorija bus išties šiurpti – apie baisų ir žiaurų nusikaltėlį, tikrą monstrą, tarsi atgijusį Dekanidzę. Naujų laikų nusikaltėlis norėjo valdyti visą Vilnių, paimti sostinės kontrolę. Pati iš pirmosios bylos sužinojau, kad jo gauja veikė ir mano gatvėje“, – sakė naujosios laidos autorė.

Laida apie tai, kaip medžiojami nusikaltėliai, su tikrais kriminaliniais tyrimais ir tikrais ekspertais – jau greitai per LNK. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius