Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Meilutytė: „Plaukti paprasčiau, nei išmokti vaikščioti su aukštakulniais“

Į Plimutą jau sugrįžusi olimpinė čempionė Rūta Meilutytė paniro į daug ištvermės reikalaujančių plaukimo treniruočių kasdienybę. Mėnesį po olimpiados savo tėvų namuose Kaune atostogavusi penkiolikmetė TV3 laidos „Prieš srovę“ žurnalistus nustebino nepaaugliškais svarstymais apie gyvenimą.
Rūta Meilutytė
Rūta Meilutytė / Asm. arch. nuotr.

Kai 400 tūkst. litų premija už iškovotą auksinį olimpinį medalį bus pervesta į Rūtos sąskaitą, mergina nežada susigundyti parduotuvių „iššlavimo“ manija. „Moku taupyti, nes žinau, kas yra stygius“, – trečiadienį laidoje prisipažins Rūta.

Penkiolikmetė bus atvira: „Namie niekada nebuvo taip, kad šaldytuvas visai būtų tuščias, bet brangiais daiktais, telefonais, drabužiais nebuvau išlepinta ir dabar galvoju, kad žmogus, būdamas labai turtingas, ne visada supranta kas iš tiesų yra brangu.“

Nė kiek neriesdama nosies mergina TV3 žiūrovams atskleis, kodėl iškilmingame susitikime prezidentūroje ji pasirodė su sportbačiais ir sukėlė neigiamą etiketo žinovų reakciją: „Batelių kolekcijos neturiu, yra keletas porų ir man jų užtenka. Ir tai ne aukštakulniai, o paprasti, patogūs bateliai. Plaukti man paprasčiau, nei išmokti vaikščioti su aukštakulniais.“

Moku taupyti, nes žinau, kas yra stygius.

Nestokodama gero humoro jausmo Rūta su „Prieš srovę“ žurnaliste leisis ir į pokalbį apie vaikinus. Kalbama, kad krepšininkas Jonas Valančiūnas ir dar keletas kitų olimpiadoje žaidusių Lietuvos krepšinio rinktinės narių lemtingąją – Rūtos plaukimo finale – dieną į baseiną pateko beveik slapta, neturėdami  reikalingų leidimų, kad tik pamatytų jau pusfinalyje plaukimo žinovus nustebinusią Rūtą.

Mergina sako tokias kalbas išgirdusi tik vėliau, o kai po medalių įteikimo ceremonijos olimpiniame miestelyje pamatė J.Valančiūną, prisipažįsta ne iš karto įsidrąsinusi pakviesti krepšinio žvaigždę nusifotografuoti drauge.

Ar J.Valančiūnas iš karto sutiko nusifotografuoti su auksinį medalį kišenėje jau turinčia Rūta? Ar čempionės širdį jau spėjo aplankyti paaugliška meilė?

Atviras ir nuoširdus auksine žuvele vadinamos merginos pokalbis su žurnaliste Audre Kudabiene TV3 žiūrovų laukia laidoje „Prieš srovę“ jau trečiadienį, rugsėjo 5-ąją, 17.10 val. per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius