-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūta Mikelkevičiūtė: „Nuogu pasturgaliu žurnaluose pozuojančioms iškarščiau kailį!“

LNK laidų vedėjai Rūtai Mikelkevičiūtei fotografų dėmesio netrūksta. Daili moteris nuolat puošia žurnalų viršelius, fotografuojasi įvairiose fotosesijose.
Rūta Mikelkevičiūtė
Rūta Mikelkevičiūtė / LNK nuotr.

Tačiau nė karto neteko išvysti erotiškų Rūtos nuotraukų, kuriose moteris gundytų vyrus apnuogintu kūnu. Ką ten erotiškos fotografijos vyrų žurnaluose – kaskart rengiantis fotosesijai „Valanda su Rūta“ vedėja stilistams iškelia griežtą reikalavimą, kad drabužiai per daug neapnuogintų kūno. Rūta neslepia: apsinuoginti vyrų žurnalams ar fotografuotis erotinėse fotosesijose ji gavusi gausybę kartų. Tad kodėl nematyti jos pikantiškų fotografijų? Juk jos pamalonintų vyrišką auditoriją ir galbūt moteris taptų dar populiaresnė?

„Niekada to nedariau ir nedarysiu. Nesifotografuoju apsinuoginusi, nes manau, kad demonstruoti nuogą pasturgalį ar krūtinę visiems – amoralu“, – sako žinoma žurnalistė. – Mane purto nuo pusnuogių erotizuotų merginų vaizdų, kurių dabar pilna televizijoje, internete ir net žurnaluose, kuriuos varto šeimos su vaikais. Atsiverčiu žurnalą, kuris guli ant mano pietų stalo – ir štai – vėl n- toji pusnuogė keturpėsčia pražiota burna lietuvaitė. Aš suprantu, kad tos mergaitės, kurios demonstruoja savo nuogą kūną visiems, trokšta išgarsėti. Bet man baisu ir graudu, nes jos nesupranta ką daro.“

Nuogas kūnas savaime nėra blogybė, teigia žurnalistė. Meno parodose ar tokiuose leidiniuose jis tinka.„Tragedija yra tai, kai jis pateikiamas kaip vienintelė moters vertybė. Kalama, kad moteriai nesvarbu baigti mokslų, siekti karjeros, turėti gražią šeimą, ji neva vertinga tik tada, kai jauna ir graži – lygiai taip, kaip prekė.“

Pasak Rūtos, iš kartos į kartą keliavęs moters nuvertinimas jau įaugo į pačių moterų genus, jos net nesupranta, kodėl demonstruoti nuogą užpakalį visiems yra blogai ir kas po tuo slepiasi. Tai – moters prekės mentalitetas.

„Kodėl žurnalams nepozuoja keturpėsti nuogais užpakaliais vyrai? Nejau jums būtų nesmalsu pažiūrėti į erotizuotą Marijoną Mikutavičių ar Kristupą Krivicką? Tegu jie man atleidžia“, – ironizavo Rūta.

Todėl, pasak garsios laidų vedėjos, nieko stebėtino, kad net dažų parduotuvėje vaikšto pusplikės pardavėjos, o parduotuvės šeimininkas ramiausiai tikina, kad taip rūpinasi vyrų nuotaika.

„Tik kodėl, pavyzdžiui, Benas Gudelis, „KristiAnos“ savininkas, nepasirūpina moterų laime – kaip smagu būtų pirkti kvepalus iš pusnuogio vyro“, – retoriškai klausė Rūta Mikelkevičiūtė, nuo naujojo LNK sezono pasiūlysianti aptarti ne vieną kontraversišką temą savo pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“. Junkis ir tu!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius