Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rūtos Rimšelienės įkvėpta šilko dizainerė Auksė Poškuvienė pristatė pavasario-vasaros kolekciją

Tarptautinės moters dienos išvakarėse Vilniaus „Domus Galerijoje“ šilko dizainerė Auksė Poškuvienė pristatė naujausių tendencijų pavasario-vasaros kolekciją, o modeliai mūvėjo avalynės dizainerės Rūtos Rimšelienės kurtus batus.
Auksė Poškuvienė (centre)
Rūtos Rimšelienės kolekcijos pristatymo akimirka / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Nors už lango pavasaris dar nepasirodė, ketvirtadienio vakarą šilko klostėse netrūko vaivorykštės spalvų – ciklameno, mėlynos, žalios, alyvinės ir kitų. Pavasariu alsavo ir R.Rimšelienės kolekcijos avalynė. Šventinę nuotaiką dar labiau kurstė dainininkė Agnietė, kuri tapo dar ir vakaro vedėja. Mados renginyje apsilankė aktorė Nijolė Narmontaitė su bičiule Nijole Statkutė bei Dariaus Užkuraičio mama Laima Ona Užkuraitienė, kuri netgi laimėjo vakaro metu vykusioje loterijoje.

Po kolekcijos pristatymo glėbyje spaudama gėles ir priimdama sveikinimus, A.Poškuvienė susigraudino ir renginio pabaigoje dėkojo savo kolegei Rūtai. „Ji mane padrąsino padaryti tai, ko norėjau“, – sunkiai rinkdama žodžius prisipažino dizainerė.

Tai ne pirmas kartas, kai šios dvi kūrėjos susivienijo bendram darbui. Praėjusiais metais avalynės kolekciją pristačiusi R.Rimšelienė savo modelius papuošė būtent Auksės kūrybos drabužiais. Galbūt tokio paties tandemo galima tikėtis ir gegužės mėnesį, kuomet R.Rimšelienė pristatys naujausią pavasario-vasaros batų kolekciją. „Šį kartą buvo keletas naujų batų, visi kiti buvo tiesio paimti iš kitų kolekcijų ir priderinti“, – Žmonės.lt sakė avalynės dizainerė.

Rūta Rimaelienė
Rūta Rimšelienė

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius