Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„RyRalio“ pasinaudojo Zvonke

„RyRalio“ diskžokėjai Lauris Lee ir Šarūnas Karalius gruodžio 12-ąją Kaune atvers savo klubą-barą „Pop Star Bar“. Čia, kitaip nei kitur, bus neįleidžiamos Lietuvos pseudo žvaigždės, kaip jas pavadino patys „RyRalio“.
 N.Zvonkė: „Juk niekam neįdomu, kad „RyRalio“ atidarė barą, o kad tame bare nebus Zvonkės – įdomu visiems“.
N.Zvonkė: „Juk niekam neįdomu, kad „RyRalio“ atidarė barą, o kad tame bare nebus Zvonkės – įdomu visiems.“ / I.Gelūno nuotr./15min.lt

Kol kas jie įvardijo kelias skandalingas asmenybes – Godą Sabutytę, Mantą Petruškevičių, Nataliją Zvonkę, Jogailą Morkūną ir Marių Gelažniką. Tačiau tikrasis sąrašas bus gerokai ilgesnis, nes bare nebus pageidaujamos ir kitos Lietuvos pramogų pasaulio žvaigždės. Spjūvis į veidą mūsų žvaigždutėms?

Anot pačių personų „non grata“, vyrukai tiesiog pasidarė sau reklamą...

Natalija Zvonkė įspūdžių iš šios istorijos pasisėmė bene daugiausia. Prieš porą dienų YVA šokėja Gintarė Valaitytė iš vieno „RyRalio“ vaikino gavo asmenišką kvietimą į „Pop Star Bar“ atidarymą. „Gintarė dar papasakojo, kad šaunus baras, ir paklausė manęs, ar važiuosime. Sakau, ne, nebūsim ten. O vakar žiūriu internete parašyta: Zvonkės, Sabutytės, Gelažniko šiame bare nebus“, – juokdamasi pasakojo Natalija. Ji sako dėl to nė kiek neįsižeidusi ir vertinanti tik kaip reklamą. „Juk niekam neįdomu, kad „RyRalio“ atidarė barą, o kad tame bare nebus Zvonkės – įdomu visiems."

„Aišku, kad gaila, bet nieko negaliu padaryti“, – šypsodamasi sakė Natalija, paklausta, ar negaila reklamai nemokamai naudojamo savo vardo.

„Tegu jie pasisiunta!“ – išgirdęs, kad yra nepageidaujamas šiame bare, atšovė senas pramogų verslo vilkas Jogaila. Jis užtikrino, kad Vilniuje barų užtenka. ir situaciją iliustravo anekdotu. „Žurnalistas klausia: kiek kartų buvote Kaune? Žmogus atsako: tris. Žurnalistas sako – o man ir vieno užteko“, – šmaikštavo Jogaila.

Agnė Jagelavičiūtė šiuo klausimu kategoriška. „Nematau apie ką čia ir šnekėti!" – susierzinusi tepasakė netikra žvaigždė (kaip ją pavadino patys „RyRalio“), sužinojusi, kad jos ruošiasi neįleisti į šį barą.

„Neįleis? Tai puiku! Todėl, kad man tai visiškai neaktualu, – linksmai atšovė Marius Gelažnikas ir priminė visų pirma nesąs pramogų pasaulio atstovas: – Čia juk senas kaip pasaulis triukas. Panašiai kaip Bruce'o  Williso neįleido kažkoks mažas bariūkštis ir pasidarė reklamą.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius