Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Rytis Cicinas tapo reklaminio žurnalo veidu

Aštuntąjį žurnalo „Akropolis Kaunas fashion“ numerio viršelį papuošė garsus kaunietis, vienas iš populiariausių dainininkų Lietuvoje Rytis Cicinas, teigiama prekybos ir pramogų sostinė „Kauno Akropolis“ išplatintame pranešime spaudai.
Rytis Cicinas viršelyje
Rytis Cicinas viršelyje / „Kauno Akropolio“ nuotr.

Dainininkas Rytis Cicinas scenoje ir kasdieniame gyvenime rengiasi labai skirtingai. „Daugelis vyrų nemėgsta vaikščioti po parduotuves, o man tai labai patinka.”, – sako R. Cicinas. Anot jo, pastaruoju metu jis dažniausiai lankosi parduotuvėse vaikams. Dauguma pirkinių  skirti dar metukų neturinčiam sūneliui Adui. 

„Savaitgaliais dažniausiai mėgstu rengtis sportiniu stiliumi, o scenoje – klasikiniais drabužiais. Dieną, kaip verslininkai Laisvės alėjoje, kostiumų nevilkiu. Ne paslaptis, kad mėgstu ryškias spalvas. Tačiau kasdieniame gyvenime retai rengiuosi ryškiais drabužiais. Nemėgstu išsiskirti pilkoje žmonių masėje. Mielai lieku nepastebėtas”, – sako Rytis Cicinas.  Anot jo,   dainininkas nesivaiko mados. Pasauliniai brendai, etiketės jam  nėra svarbu. Svarbiausia, kad drabužiai būtų patogūs. „Iš lietuvių man imponuoja Žilvino Grigaičio stilius. Iš pasaulyje žinomų žmonių – futbolininkas Davidas Beckhamas. Puikiai moka suderinti ir sportinius, ir klasikinius drabužius“, – sako garsus kaunietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius