Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

S.Chlevickaitė: „Sūnus manęs klausia, kada vestuvės“

„Apie vestuves svajoja tik labai jaunos merginos, vyresnės iliuzijų apie princą ant balto žirgo jau nebeturi ir susisaistyti santuokos pančiais neskuba“, – taip šio vakaro diskusijų laidoje „Valanda su Rūta“ teigs tituluota gražuolė Sandra Chlevickaitė.
Sandra Chlevickaitė ir Ramūnas Rudokas
Sandra Chlevickaitė ir Ramūnas Rudokas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pasak jos, ji nesukanti galvos dėl to, kad turi du vaikus nuo skirtingų vyrų, ir iki šiol yra netekėjusi. „Kas nors mane tikrai ves. Ves, jei tik aš to panorėsiu“, – tikins gražuolė. Vis dėlto S. Chlevickaitė prisipažins, kad kartais sūnus jos paklausia: „Mama, o kada bus vestuvės?“.

Tuo tarpu viena žymiausių teisininkių Lietuvoje Vilija Gražulytė tikins, kad toks gyvenimo būdas pavojingiausias pačiai moteriai. „Gyvendama ne santuokoje su vyru moteris labiausiai rizikuoja savo gerbūviu. Jei nutrūkus tokiems santykiams ji nenorite prarasti visko, ką kartu užgyvenote, nuo pat pirmos dienos turite rinkti čekius“, – konstatuos garsi teisininkė.

„Jos per pigiai parsiduoda“, – emocijų neslėps kitas laidos svečias, žinomas lektorius ir žmonių santykių specialistas Tomas Girdzijauskas, kuris taip pat papasakos, kaip patikrinti savo išrinktąjį, ar jis tau išties tinkama pora.

Šio ketvirtadienio laidoje „Valanda su Rūta“ garsūs Lietuvos žmonės diskutuos apie santuoką ir gyvenimą, kaip dabar madinga sakyti, „susimetus“.

„Tad kas yra santuoka – prievolė ar privilegija?“, – klaus Rūta Mikelkevičiūtė jau ketvirtadienį, 19.40 val. per LNK.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Reklama
Šiaulių banko grupės valdomi pensijų fondai į daugiabučių renovaciją investuoja dar 7,5 mln. eurų
Užsisakykite 15min naujienlaiškius