Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sabutytė: koks medaus mėnuo be barnio?

Po medaus mėnesio Balio saloje grįžusi grupės „69 danguje“ dainininkė Goda Alijeva prisipažino, kad jos ateities planus lems ir vyro sprendimas. Krepšininkui Rolandui Alijevui apsisprendus dėl karjeros užsienyje, jauna moteris ketina važiuoti kartu, nes santykiai per atstumą jai atrodo nenormalūs, rašo žurnalas „Žmonės“.
Goda Sabutytė
Goda Alijeva / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Mano vyras greičiausiai išvažiuos iš Lietuvos. O aš turėsiu kuo daugiau laiko praleisti su juo, nes nemanau, kad normalūs santykiai gali išlikti, kai gyveni per atstumą, kai nesimatai ištisas savaites ar mėnesius. Turbūt išvažiuosiu su vyru ar bent stengsiuosi kuo daugiau laiko būti pas jį, – svarstė Goda. – Kita vertus, visiškai palikti Lietuvos irgi negaliu, nes turiu baigti studijas. Aš ne toks žmogus: negalėčiau visko mesti ir dingti, nebedirbti.“

Atlikėja tikina, kad jos vyras – ne tas žmogus, kuris galėtų jai ką nors uždrausti, tačiau išdavė, kad per medaus mėnesį pirmųjų barnių neišvengta.

„Aišku, pirmųjų barnių jau buvo... Bet tai – natūralu. Ir tie mūsų nesutarimai – visai vaikiški, buitiški, dėl niekų, nesvarbių dalykų. Bet koks medaus mėnuo be barnio? Turi gi santykiuose būti šiek tiek pipiriukų dėl skonio...“, – tikino Goda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius