Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šapranauskas dalins pinigus su gyvenimo drauge

Prasidėjus naujiems metams, TV3 sezone atgimsta žiūrovų pamėgtas žaidimas „Taip arba Ne“. Kiekvieną sekmadienį 19.30 val. naujoje studijoje vyksiančio „Taip arba Ne“ žaidimo dalyvių ir šios azartiškos laidos gerbėjų laukia daugybė staigmenų. Dosniai pinigus ir vertingus prizus nuo šiol TV3 žiūrovams dalins šmaikštusis Vytautas Šapranauskas kartu su padėjėja Ieva Stasiulevičiūte.
Ieva Stasiulevičiūtė ir Vytautas Šapranauskas
Ieva Stasiulevičiūtė ir Vytautas Šapranauskas / TV3 nuotr.

„Man tai nauja patirtis. Iki šiol maniau, kad viską moku, bet kai teko vesti šį staigmenų kupiną žaidimą, sužinojau daug naujo“, – juokiasi nuo šiol pinigus ir įvairius prizus dalinsiantis V. Šapranauskas.

Sekmadienio vakaras bus kupinas azarto ir didžiausių emocijų, laimėjus stulbinamas pinigų sumas, taip reikalingas viską siaubiančios krizės metu. Pirmos džiugios naujienos žaidėjus pasieks jau šį savaitgalį. Per kiekvieną žaidimą bus paskelbti savaitinio tiražo laimėtojai, o skambinusieji auksiniu loterijos numeriu 1606 kiekvieną savaitę pretenduoja laimėti „Citroen“ markės automobilį ir pakvietimus į kito sekmadienio šou.

„Ateini, nusiperki bilietą ir patenki į šou. Net keista, kad žaidėjai taip gražiai pasveikino mano pinigų dalijimo debiutą, mat nuo šiol pasirinkti „Taip“ arba „Ne“ raginsiu juos aš. Matyt, prie manęs jau visi įpratę, todėl bendrauti lengva ir paprasta“, – sako laidos vedėjas.

Kovo 7 dieną visų žiūrovų ir azartiškų loterijos žaidėjų lauks didysis „Mega 5“ žaidimas.

Pradėti pirkti bilietus į šią specialią laimėjimų laidą reikia jau dabar. Net dvidešimtyje lagaminų bus paslėpti piniginiai prizai nuo 5 iki 200 000 litų. Prizus gaus net penkiasdešimt šeši žaidimo dalyviai, pirkę bilietus nuo pernai metų spalio vienuoliktosios iki pat „Mega 5“ tiesioginio eterio. Didysis mega žaidimo prizas – milijonas litų – bus išdalytas į trisdešimt šešias dalis. Vienas laimingasis susižers pusę milijono litų, penkiolika žaidėjų gaus po 20 000 litų, 20 žaidėjų – po 10 000 litų. Visas „Mega 5“ prizinis fondas – beveik 2 milijonai litų.

Azartiškas „Taip arba Ne“ su Vytautu Šapranausku – sekmadieniais 19.30 val. tik per TV3.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius