Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šapras linkęs tikėti, kad „Auksinių svogūnų 2009“ „Lituanikas“ nenuskęs

Jau trečiadienio vakarą, linksmąją melagių ir pokštų dieną TV3 eteryje nuskambės devintieji „Auksinių svogūnų 2009“ apdovanojimai. Tradiciniu balandžio 1-osios renginiu tapęs politikų įvertinimas už visų metų triūsą ne tik griaudės nuo dainų, šokių ir vedėjų kalbų, bet ir nuo artėjančio aisbergo, teigiama TV3 pranešime spaudai.
„Auksinių svogūnų 2009“ vedėjai
„Auksinių svogūnų 2009“ vedėjai / TV3 nuotr.

Ar pavyks skęstančiam „Lituanikui“ išsigelbėti ir kokie netikėtumai lauks TV3 žiūrovų bei susirinkusių svečių, papasakos laivo kapitonas Vytautas Šapranauskas, pirmosios klasės keleivė Kristina Kazlauskaitė ir du kūrikai – Justas Jankevičius ir Modestas Vaišnoras.
Ypatingus „svarovskio“ svogūnus šį vakarą įteikinėsianti Kristina jau dabar būgštauja dėl skęstančio lainerio, tačiau bebaimis kapitonas, „Lituaniku“ pasiekęs net bejūrę Mongoliją įsitikinęs, kad visų laukiamas vakaras praeis sėkmingai ir apdovanojimų pakaks visiems.
„Lietuva yra ne Baltijos tigras, o banginis. O banginiai neskęsta. Bet jei jau skęsime, skubėkite eurus atgal keisti į litus, nes su litais kišenėje grimzti dugnan yra patriotiškiau“, – lietuvius bando nuraminti „Auksinių svogūnų 2009“ vedėjas.

Skęstantis „Lituanikas“ šį vakarą ne tik įteiks tradicines statulėles pernai daugiausiai dėmesio įvykių sulaukusiem politikam, bet padovanos ir riaušes bei specialius pasirodymus. Šiųmetiniai politikai dėkos, dainuos, deklamuos ar bent jau bus paprašyti pasidalinti kūryba. O vienam iš jų net specialus Marijono Mikutavičiaus pasirodymas bus skirtas. Organizatoriai išduoda, kad su ramentais ant scenos TV laidų vedėjas ryšis užlipti dėl kursioko.

Kam Marijonas skirs dainą, kas bus apdovanoti ir kas nedrįs atsiimti ne tokių kaip „Oskarai“ kvapnių „svogūnų“, TV3 žiūrovai žiūrėdami tiesioginę „Auksinių svogūnų 2009“ apdovanojimų ceremoniją sužinos jau šiandien, balandžio 1 dieną 19.15 val.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius