-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sasha Son(g) ir Anusauskaitė „Chorų karų“ dalyvę rado po egle

Visos žvaigždės baigia formuoti savo chorus ir telkia vis rimtesnes pajėgas po Naujųjų prasidėsiančiame TV3 projekte „Chorų karai“. Sasha Son(g) nusprendė kovai prieš kitus miestų chorus ruoštis ne vienas, antruoju generolu tapti jis pakvietė taip pat iš Šiaulių kilusią dainininkę Eveliną Anusauskaitę. Ką į tai atsakys kiti chorvedžiai? Ar atsiras ir kituose miestuose antrieji generolai, juk muzikinė kova tik prasidėjus kitiems metamas žada būti itin karšta.
Sasha Song
Sasha Song / TV3 nuotr.

Praėjusį sekmadienį Šiauliuose į atranką susirinko gausus būrys norinčių dainuoti ir atstovauti savo miestui „Chorų karuose“. Sachos Son(g) ir Evelinos Anusauskaitės padėjėju – chormeisteriu – sutiko dirbti choro „Polifonija“ vadovas Gediminas Ramanauskas.

Atrankoje  dalyvavo ir Sashos prodiuseris Martynas Tyla bei visa Evelinos šeima, kurie labai priekabiai vertino kiekvieną pretendentą į naujojo projekto dalyvio vietą. Išklausiusi visus susirinkusius, komisija susėdo spręsti, kas vertas antro turo. Kaip ir kiekviename mieste, po pirmos atrankos išrenkama apie 40 kandidatų, kurie vėliau kviečiami į antrą atranką ir tik po išsamesnių repeticijų bei dainavimo pamokų, atrinktieji dainininkai patenka į choro sudėtį.

„Sasha ir Evelina pasigedo artistiškų su plačiomis vokalo galimybėmis žmonių. Chormeisteris Gediminas Ramanauskas iškart pasiūlė išeitį. Jis pakvietė važiuoti į Šiaulių universitetą, nes ten kaip tik vyko studentų Kalėdinio koncerto repeticija. Taigi, visa komisija sėdo į mašinas, nuvyko į Šiaulių universiteto salę ir, didžiausiam džiaugsmui, rado kokį pusšimtį  gražių nuostabiai dainuojančių jaunuolių, kurie dėl sesijos, didelio prieškalėdinio užimtumo negalėjo ateiti į atranką. Yra juk toks posakis: „Jei Mahometas neina pas kalną, tai kalnas eina pas Mahometą“, – paskutinės atrankos ypatumus pasakoja „Chorų karų“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Tačiau pakeista norinčiųjų dainuoti lokacija nebuvo tik vienintelis netikėtumas, įvykęs Šiauliuose. Sasha ir Evelina kaip prieš tikras Kalėdas patyrė dar vieną staigmeną.

„Linksma mums buvo ir tuomet, kai jau po išklausymo ir keliavimo pas pačius dainininkus, krovėmės aparatūrą ir ruošiamės važiuoti namo. Mums jau atsisveikinant su Sasha ir Evelina, priėjo sušalusi mergina ir paklausė, ar dar vyksta atranka, nes ji supainiojo laiką. Išklausinėję, kokį muzikinį išsilavinimą ji turi, nusprendėme duoti jai šansą. Stovėdama šaltyje ji taip užtraukė dainą, kad likome nustėrę, tačiau Evelina užprotestavo, kad šaltyje dainuoti negalima ir merginos dainavimo galimybių toliau klausė tiesiog mašinoje. Atkakli ir drąsi dalyvė pateko į atranką, o komisija juokavo, kad gražaus balso savininkę radome kaip kalėdinę dovaną po eglute, mat ją pamatėme būtent prie apsnigtos eglutės“, – šypsosi Neringa.

„Chorų karų“ kupinos staigmenų muzikinės kovos prasidės iškart po Naujųjų tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius