Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sashos Song džiazo klube – uždaras vakaras su Lietuvos žvaigždėmis

Restoraną-džiazo klubą Vilniuje atidaręs dainininkas Sasha Song ketvirtadienio vakarą į svečius sukvietė savo artimuosius, draugus ir Lietuvos muzikos žvaigždyną.
Sasha Song ir Evelina Anusauskaitė
Sasha Song ir Evelina Anusauskaitė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Palyginus mažyčiame, tačiau jaukiame maisto ir muzikos restorane „Sasha song Jazz club“ sostinės Vingrių gatvėje uždaro vakaro metu buvo tiesiog sausakimša: pasveikinti Sashos Song atvyko ne tik atlikėjo artimieji, bet ir dainingosios garsenybės – Rosita Čivilytė, Arina, Evelina Anusauskaitė, Justė Arlauskaitė-Jazzu, grupės „Empti“ nariai, Monika Linkytė, Donatas Montvydas, grupė „Kas jos tokios“, Migloko ir kiti. Palaikyti Sashos Song atvyko ir dainininko prodiuseris Martynas Tyla.

28-erių Sasha Song, kurio tikrasis vardas Dmitrijus Šavrovas, sulaukė bučinių, dainų ir dovanų. Originalią dovaną – senutėlę vinilinę Arethos Franklin dainų plokštelę – vakaro kaltininkui įteikė E.Anusauskaitė. „Čia – labai simboliškas sveikinimas. Bet kada nors prie progos būtinai paklausyk – tai tikrai gera muzika“, – atlikėją sveikino Evelina.

Netikėtą staigmeną klubo lankytojams pateikė grupės „Kas jos tokios“ narės – merginos scenoje atliko grupės „Yva“ dainos „Kačiuk“ džiazinę versiją. „Mes kaip visuomet stengiamės nustebinti. Šiame klube „Yvos“ dainos, matyt, neskambės niekada, taigi nutarėme bent vieną jų čia atlikti. Nors pati Natalija ir nemėgsta šio kūrinio, nes jis – labai popsinis, mes manome, kad daina itin gerai skamba džiazo žanre“, – viena per kitą savo pasirodymą komentavo „Kas jos tokios“ merginos. 

Atsitiktinių lankytojų neišprašė

Pats Sasha Song negailėjo padėkos žodžių svečiams, kviesdamas juos mėgautis vakaru besivaišinant įmantriais užkandžiais ir klausantis subtilaus džiazo skambesio. Nors vakaro ir būta uždaro, atlikėjas visiems buvo svetingas – pro šalį ėjusius ir į sausakimšą klubą užsukusius lankytojus jis kvietė pasilikti ir jaukiai praleisti ketvirtadienio vakarą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius