-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saulius Stoma: jaunutę merginą pakišo Arūnas Valinskas?

„Kokie Jūsų santykiai su A.Valinsku?“, – laidoje „Nuo... iki...“ pirmadienio vakarą 19.10 val. klaus žurnalistė Rūta Mikelkevičiūtė į vadinamąjį sekso skandalą įsivėlusio 57 metų parlamentaro Sauliaus Stomos.
Saulius Stoma
Saulius Stoma / LNK nuotr.

Kad tarp abiejų politikų S.Stomos ir A.Valinsko perbėgo didelė juoda katė, ir kad buvusių bendražygių santykiai įtempti, galima buvo įsitikinti visai neseniai. Dar praėjusią savaitę LNK pokalbių laidoje „Valanda su Rūta“ A.Valinskas ir S.Stoma vienas kitam negailėjo įžeidžiančių frazių, tačiau kas tarp jųdviejų nutikę, kad taip sunku susivaldyti, vyrai tuomet neatsakė....

Tačiau visai netrukus, jau kitą dieną po šios laidos įrašo Saulius Stoma viešai apkaltino Arūną Valinską, kad šis LNK grimo kambaryje prieš laidos įrašą jį ėmė smaugti. Saulius Stoma įsitikinęs, kad Valinskas jam iki šiol negali atleisti buvusiam bendražygiui už tai, kad jis prisidėjo prie vertimo iš Seimo pirmininko posto.

„Tai va, viena iš versijų ir yra tokia...“, –  atsakys S.Stoma. - Kad merginą pakišo Valinskas?, - patikslinti bandys R. Mikelkevičiūtė. - „Na ne taip tiesiogiai bet, Valinskas iš tiesų turi didelę įtaką televizijoje, tai būtų gerai, kad išsiaiškintų...“, –  versija, esą A.Valinskas žurnalistę jam pakišo iš keršto atskleis S.Stoma.

Šio vakaro laidoje „Nuo... iki...“ žiūrovai išvys ne tik išskirtinį į skandalą įsivėlusio Seimo nario Sauliaus Stomos interviu, tačiau ir interviu žurnalistės, kurios žalios akys nokautavo seimūną.

Jau beveik savaitę žiniasklaidoje rodomi vaizdai ir įrašai išties iškalbingi. 57 metų Seimo narys rėžia sparną apie beveik 30 metų jaunesnę merginą vardu Rūta ir, kaip leidžiama suprasti, gal net siūlo jai darbą Seime manais už gražias akis ar intymius santykius. Negana to, įrašuose girdima, kaip Seimo narys Europos parlamentą vadina vieta, kurioje kadenciją pabuvus, apsirūpinama iki gyvenimo pabaigos...

„Aš esu išsiskyręs 25-erius metus. Kodėl mane teisia už tai, kad noriu ilgalaikių santykių? Galbūt aš per senas tokioms jaunoms merginoms, bet tai mano kvailystė, ir jokiu būdu ne nusikaltimas“, –  laidoje „Nuo... iki...“ emocijų neslėps Saulius Stoma. Parlamentaras taip pat tvirtins, kad žurnalistei darbo už intymias paslaugas nesiūlė, o pasirodžiusi informacija buvo iškraipyta.

Išskirtinis S.Stomos ir jį „suvedžiojusios“ žurnalistės interviu laidoje „Nuo... iki...“, 19.10 per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius