Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Saulius Urbonavičius-Samas Londone susitiko su garsiuoju „X Faktoriaus“ kūrėju Simonu Cowellu

Iš karto po grandiozinio muzikinio projekto „X Faktorius“ antrojo sezono, kurį kiekvieną sekmadienį tiesiogiai transliavo TV3, jo kūrėjai – prodiuseris bei teisėjas Saulius Urbonavičius-Samas, režisierius Mindaugas Meškauskas išvyko susitikti su projekto kolegomis užsienyje. Šiuo metu žinomi vyrai vieši Londone, kur surengtas garsiuosius „The X Factor“ ir „Got Talent“ projektus visame pasaulyje kuriančių atstovų kūrybinis susirinkimas-seminaras.
Saulius Urbonavičius-Samas ir Simonas Cowellas
Saulius Urbonavičius-Samas ir Simonas Cowellas / TV3 nuotr.

Viename prabangiausių Londono viešbučių susirinkę įtakingiausi, šiuo metu pasaulines muzikos madas diktuojantys, televizijos ir muzikos prodiuseriai ir kompanijų „Fremantle Media“, „Sony Music“, „SyCo“ atstovai dalinosi savo paslaptimis ir patirtimi. „Tai neįkainojama proga pabendrauti su žmonėmis, kurie prodiusuoja šiuo metu stulbinančios sėkmės sulaukusią grupę – britų „X Faktoriaus“ nugalėtojus „One Direction“: parduota daugiausia albumų pasaulyje, išparduoti visi bilietai į pasaulinio turo koncertus“, – pasakoja S.Urbonavičius-Samas.

Didžiausiu įvykiu ir staigmena tapo pats Simonas Cowellas. „X Faktoriaus“, „Got Talent“ projektų kūrėjas ir pasaulinė žvaigždė paprastai niekada neturi laiko. Bet stebuklas įvyko. Net valanda bendravimo su S.Cowellu nepamirštama. Dar didesnė staigmena – išskirtinis dėmesys Lietuvos kūrėjams. „Žinau tave, tu – kietas vyrukas...“ – tarė Simonas, apkabindamas Samą, ir pagyrė lietuvių kūrybinę komandą už puikų „X Faktorių“ Lietuvoje.

„Scanpix“ nuotr./Simonas Cowellas
„Scanpix“ nuotr./Simonas Cowellas

Simonas turėjo progą matyti lietuvių darbą sekdamas vaizdo įrašų ataskaitas apie net 23 šalyse vykstančius „X Faktorius“. Susitikimas buvo trumpas, tačiau naudingas. Simonas asmeniškai pakvietė lietuvius stebėti „Britain‘s Got Talent“ atrankas „Apollo“ arenoje Londone. „Gavome leidimus ir patekome į visas zonas be jokių draudimų. Turėjome progą stebėti visą „Britain‘s Got Talent“ kūrimo procesą nuo pradžių iki galo“, – įspūdžiais iš pasaulinių projektų kūrimo užkulisių dalinasi režisierius M.Meškauskas.

Jau šį pavasarį, gegužės mėnesį, Lietuvoje prasidės „Lietuvos talentų“ ketvirtojo sezono atrankos. „Stebėjau britų talentus ir galvojau, kad lietuviai nė kiek jiems nenusileidžia. Tik mums reikėtų daugiau drąsos ir pasitikėjimo savimi. Tereikia užpildyti anketą ir pasirodyti. Kas žino, gal tapsi garsiu visame pasaulyje. Pavyzdį mes jau turime: Lietuvos talentų nugalėtojas Martynas Levickis šiuo metu yra pasirašęs kontraktą su garsiausia muzikos kompanija ir gastroliuoja po visą pasaulį“, – džiaugiasi Samas.

„Kolegų iš D.Britanijos patirtis, asmeniškas S.Cowello dėmesys labai padės diegiant įvairias naujoves naujajame projekto „Lietuvos talentai“ sezone. Bet apie tai šnekėti dar anksti“, – paslaptingai šypsosi greitai prasidėsiančio jau ketvirtojo „Lietuvos talentų“ sezono režisierius M.Meškauskas, ragindamas visus mūsų šalies talentingus žmones pildyti dalyvių anketą TV3 televizijos internetiniame puslapyje.

TV3 nuotr./Simonas Cowellas ir MindaugasMeškauskas
TV3 nuotr./Simonas Cowellas ir MindaugasMeškauskas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius