Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Savaitgalį paaiškės konkurso „Mis Lietuva 2011“ dalyvės

Antradienis yra paskutinė diena, kai norinčios išbandyti savo jėgas konkurse „Mis Lietuva 2011“ dar gali užpildyti dalyvių anketas (internetiniame puslapyje http://mislietuva.lrytas.lt) ir jau šį šeštadienį „Lietuvos ryto“ televizija gražuoles pakvies į atranką, kurioje komisija išrinks 12 finalininkių.
„Mis Lietuva 2010“ finalo akimirka
„Mis Lietuva 2010“ finalo akimirka / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Paskelbus atranką prieš tris savaites, anketas užpildė kiek daugiau nei 300 merginų. Dauguma jų – studentės, ragavusios modelio darbo duonos. Kelios merginos yra dalyvavusios ir laimėjusios grožio konkursuose, tokiuose kaip „Miss model of the world 2009“, „Miss all Nations 2010“, „Lietuvos Top modelis 2010“ ir kt. Viena iš pretendenčių prieš dvejus metus savo laimę bandė „Lietuvos ryto“ televizijos projekte „Iššūkis – Mis Lietuva“. Tada ji tarp finalininkių nepateko, tačiau šiemet nutarė pabandyti dar kartą. Primename, kad panašiai pasielgė ir grupės „Širdelės“ dainininkė Ieva Jotkėlaitė. Iš minėto realybės šou pašalinta Ieva pernai dar kartą dalyvavo konkurse ir laimėjo „Antrosios vicemis“ titulą.

Paprašytos argumentuoti, kodėl jos vertos dalyvauti konkurse, dalyvių anketas užpildžiusios merginos kaip pagrindinius kriterijus įvardino užsibrėžto tikslo siekimą, norą išbandyti save ir teigė esančios geru pavyzdžiu daugumai bendraamžių. Nemažai pretendenčių į karūną pasižymėjo ir drąsa, pavyzdžiui: „Stebėjau ne vieną „Mis Lietuva“ konkursą. Manau, esu labiau pasiruošusi jam nei dauguma kitų merginų – tiek dėl išvaizdos, tiek dėl sugebėjimų. Prašau suteikti man progą parodyti save Lietuvai.“

Kurios merginos nedelsdamos pradės ruoštis „Mis Lietuva 2011“ finalui, šeštadienį spręs komisija, sudaryta iš keturių narių: komisijos pirmininkas ir nuolatinis konkursų organizatorius Benas Gudelis, kasmetinių konkursų režisierė Leokadija Dabužinskaitė, renginių organizatorius ir laidos „Super L.T.” vedėjas Jogaila Morkūnas ir „Misis Lietuva 2010“ Vaida Kursevičienė.

Prestižinis konkursas „Mis Lietuva 2011“ įvyks liepos 6 d., minint Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius