-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Scenoje nuo rudens nebesirodančios „Naujos pupytės“ neigia, kad grupė subyrėjo

Merginų grupei „Naujos pupytės“ niekuomet nestigo nei dėmesio, nei pasirodymų – Oksanos Pikul-Jasaitienės, Neringos Šiaudikytės, Vitos Jakutienės ir Skaistės Steikūnaitės ketvertukas nuolat šmėžuodavo įvairiuose televizijos filmavimuose, naktinių klubų renginiuose, kituose viešuose renginiuose, tačiau pastaruoju metu apie grupę gerbėjai išgirsta vis mažiau.
„Naujos pupytės“
„Naujos pupytės“ / Aro Radevičiaus nuotr.

Prieš keletą mėnesių į Siciliją gyventi išsikrausčiusi Oksana Pikul-Jasaitienė savo karjerą grupėje sustabdė neribotam laikui, tačiau grupė su kitomis trimis merginomis liko gyvuoti Oksanos prižiūrima.

Vis dėlto, paskutinis „Naujų pupyčių“ pasirodymas, kurį merginos reklamavo tiek pačios, tiek oficialioje grupės feisbuko paskyroje buvo lapkričio pradžioje – Panevėžyje vykusiame bokso turnyre.

Tiesa, čia pasirodė tik dvi „Naujos pupytės“ narės – N.Šiaudikytė bei S.Steikūnaitė, nes mylimojo netekusi V.Jakutienė išgyveno gedulą.

Paskutinis viešas „Naujų pupyčių“ pasirodymas buvo bušido turnyre
Paskutinis viešas „Naujų pupyčių“ pasirodymas buvo bušido turnyre

Tuo tarpu N.Šiaudikytė pastaruoju metu itin daug dėmesio skiria solinei karjerai – pristatė pirmąjį vaizdo klipą, koncertuoja su savo koncertine programa, bandys laimę „Eurovizijos“ atrankoje.

Ar grupės veikla, išvykus Oksanai, o merginoms turint savų reikalų ir prioritetų, ėmė strigti?

Grupės lyderė O.Pikul-Jasaitienė Žmonės.lt patikino, kad grupė veiklos nestabdo, naujų narių neieško ir krizės nepatiria.

„Situacija labai paprasta – grupė dirba ir vykdo veiklą. Vyksta privatūs renginiai, ateityje numatytas ne vienas koncertas. Kol kas merginos dirbo ir dirbs trise, grupės sudėtis nesikeičia. Bet gali būti, jog ateityje bus šiokių tokių staigmenų ir pokyčių“, – Žmonės.lt sakė Oksana.

LNK nuotr./„Naujos pupytės“
„Naujos pupytės“: Vita Jakutienė, Skiastė Steikūnaitė ir Neringa Šiaudikytė

Pastaruoju metu žiniasklaidoje itin dažnai linksniuojamas V.Jakutienės vardas – tiek dėl mylimojo netekties, tiek dėl įvykio su policijos pareigūnais. Vis dėlto Oksana tikina, kad grupės veikla dėl asmeninių Vitos išgyvenimų nesikeičia.

„Nėra atšauktų pasirodymų, yra tik atsiradusių naujų, o apie Vitos asmeninį gyvenimą reikėtų teirautis jos pačios“, – lakoniška buvo Oksana.

Scena – nebe prioritetas

Liepą sūnaus Dominyko susilaukusi ir po kelių mėnesių į Siciliją pas vyrą Simą Jasaitį išsikrausčiusi Oksana pasakojo, kad pati į grupę grįžti kol kas tikrai neplanuoja, todėl gerbėjai scenoje jos dar tikrai neišvys.

„Tikrai dar neplanuoju grįžti. Mano prioritetas dabar – augantis sūnus ir šeima“, – šypteli O.Pikul-Jasaitienė.

Asmeninio albumo nuotr./Oksana ir Simas Jasaičiai su sūnumi Dominyku
Asmeninio albumo nuotr./Oksana ir Simas Jasaičiai su sūnumi Dominyku

Vis dėl to, Oksana ir toliau teigė besirūpinanti grupės veikla, tačiau, esant reikalui, pasitiki ir pačių merginų organizavimu. „Grupe rūpinuosi ir būdama užsienyje, bet merginos ir pačios, esant reikalui, puikiai susitvarko“, – teigė pašnekovė.

Nors scenoje gerbėjai Oksanos kol kas neišvys, moteris teigė, kad galvoje – jau sukasi daug minčių ir bręstančių karjeros pokyčių, apie kuriuos, kai jau bus laikas, džiugiai praneš.

„Turiu daug planų, susijusių tiek su grupe, tiek su visai kitu verslu, tad viską papasakosiu ateityje“, – intriguoja Oksana.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius