-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Seimo pirmininkei Loretai Graužinienei stiliaus klausimais patarinės Mantas Petruškevičius

Seimo pirmininkė, nekyla klausimų, turi atrodyti stilingai. Šias pareigas pradėjusi eiti Loreta Graužinienė stengiasi apsirengti ne tik paisydama protokolo reikalavimų, bet ir taip, kad nenusižengtų nūdienos stiliaus reikalavimams. O ją šiuo klausimu ir vėl konsultuoja ponių bei ponų stiliaus žinovas Mantas Petruškevičius.
Loreta Graužinienė – Manto Petruškevičiaus glėbyje
Loreta Graužinienė ir Mantas Petruškevičius 2009-aisiais, Lietuvos prezidento rinkimų naktį / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Loretai Graužinienei pakoreguoti savo įvaizdį M.Petruškevičius padeda ne pirmą kartą. Dar 2009-aisiais, dalyvaudama Lietuvos prezidento rinkimuose, L.Graužinienė Mantą pristatė kaip savo stilistą. Tiesa, tuomet M.Petruškevičius jai padėjo pasirinkti, o ne pasisiūti drabužius.

Portalui Žmonės.lt dar praėjusią savaitę susisiekus su M.Petruškevičiumi, jis patvirtino, kad derasi su Seimo pirmininke dėl galimybės jai patarinėti stiliaus klausimais.

„Jau rekomendavau poniai Loretai, kuriuose mados namuose reikėtų siūti kostiumėlius. Bendraujame asmeniškai su Seimo pirmininke, tai – asmeninis mūsų susitarimas“, – tąsyk portalui Žmonės.lt sakė stilistas. 

L.Graužinienę anksčiau yra puošęs dizaineris Juozas Statkevičius, o dabar ši misija teko M.Petruškevičiaus rekomenduotiems mados namams „Cantas“ su dizaineriu Egidijumi Sidaru priešakyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius