Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Šeimų dainų“ dalyvių muzikinių kovų liudininkais taps Deivis ir Agnė Grudytė-Guobienė

Pasibaigus grandioziniam „Chorų karų“ projektui intriguojančias muzikines kovas TV3 eteryje tęs naujas projektas „Šeimų dainos“! Spalvingus pasirodymus ir melodingus kūrinius žiūrovų teismui šį kartą pristatys giminingoji ir dainingoji šalies tauta. Anketas TV3 internetiniame puslapyje užpildę balsingieji lietuviai, kartu su savo artimaisiais subūrę darnią komandą, kovos dėl muzikaliausios šeimos titulo.
Deivis ir Agnė Grudytė-Guobienė
Deivis ir Agnė Grudytė-Guobienė / TV3 nuotr,
Temos: 1 Agnė Grudytė

Jų šou scenoje pristatinės ir pagalbos ranką visuomet pasiryžę duoti bus naujos laidos vedėjai – išradingų idėjų nestokojantis Deivis ir žavioji koketė, populiaraus lietuviško serialo „Naisių vasara“ pagrindinė aktorė Agnė Grudytė-Guobienė.

„‚Chorų karai‘ man buvo puikus tramplinas į šeimyninį muzikinį šou. Lietuva ne tik giminių, bet ir dainininkų kraštas, todėl labai smagu, kad toks projektas, pagaliau išvys dienos šviesą. Nekantrauju susipažinti su drąsiausiomis ir muzikaliausiomis šalies šeimomis. Neesu abejinga muzikai – grojau fortepijonu ir kanklėmis, todėl gali būti, kad ir pati su malonumu žiūrovams pateiksiu vieną kitą muzikinį pasirodymą“, – šypsosi kartu su Deiviu naują TV3 projektą vesianti Agnė.

Dalyvio į vedėjo vietą išmainęs Deivis su malonumu priėmė laidos „Šeimų dainos“ kūrėjų pasiūlymą vadovauti naujam projektui ir tiki, kad giminių dainos nenusileis choristų pasirodymams.

 „Gal gana kariauti, geriau susiburti ir giminingai užtraukti mėgstamą dainą? Aš pats kilęs iš labai muzikalios šeimos. Todėl į artimųjų buriamus ansamblius žiūriu labai teigiamai. Mano senelis buvo vestuvių muzikantas, turbūt aš perėmiau jo genus“, – sako Deivis.

Visi, norintys išbandyti jėgas naujame muzikiniame projekte „Šeimų dainos“, kviečiami suskubti pildyti anketas ir atvykti į atrankas. Daugiau informacijos www.tv3.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius