Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Į „Lietuvos talentų“ finalą keliauja Marius Petrauskas ir šokių kolektyvas „Megusta“

Šį sekmadienį Vilniaus Ūkio banko teatro arenoje vyko trečiasis „Lietuvos talentų“ sezono pusfinalis. Jame iš dešimties dalyvių žiūrovų ir komisijos sprendimu geriausiai pasirodė ir kelialapį į finalą pelnė dainininkas, muzikinio projekto „Dangus“ dalyvis Marius Petrauskas ir šokėjų grupė „Megusta“.
Marius Petrauskas
Marius Petrauskas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Pagrindinį sprendimo balsą projekte nuo šiol turi žiūrovai, balsuojantys už labiausiai patikusius gerbėjus – daugiausiai žiūrovų balsų sekmadienį gavęs talentas pateks į didįjį finalą. Vieną iš kitų dviejų daugiausiai balsų surinkusių dalyvių į finalą deleguos teisėjai: Rūta Ščiogolevaitė, Marijus Mikutavičius ir Vytautas Šapranauskas.

„Lietuvos talentų“ finalas įvyks sausio 15 dieną. Į jį jau deleguoti keturi ankstesnių pusfinalių nugalėtojai – cirko artistas Juras Pratusevičius, roko grupė „Sweetsalt“, dainininkas Petras ir šokių kolektyvas „Modus Dance“.

Pirmoji scenoje publikos ir žiūrovų teismui pasirodė septyniolikmetė Vaiva Kalinauskaitė. Mergina pasirinko sudėtingą Beyonce kūrinį „All the Single Ladies“, su kuriuo, R.Ščiogolevaitės nuomone,  susidorojo. Į Londoną mokytis muzikos ketinanti išvykti Vaiva sulaukė visų trijų komisijos narių komplimentų.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Vaiva Kalinauskaitė

Antrieji scenoje – Kauno šokių kolektyvas „Megusta“. Šokėjai atliko teatralizuotą numerį ir žiūrovus nukėlė tiesiai į spalvotą cirko areną. V.Šapranauskas teigė, kad šiuos šokėjus mielai „sukištų“ į stiklinį rutulį, kad šiuo pasirodymu galėtų grožėtis dar ne kartą.

Iš Šiaulių kilusi devyniolikmetė Agnietė sulaukė V.Šapranausko komentarų dėl išvaizdos. „Man žiauriai patiko Agnietės nagai ir visi blizgučiai ant jos kūno“, – sakė V.Šapranauskas.

„Labai prieštaringi jausmai. Man gaila, kad negaliu labai tavęs pagirti. Man nelabai patiko, kaip tu dainavai, bet man patiko daina“, – pirmuosius kritikos žodžius laidoje išsakė R.Ščiogolevaitė.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Agnietė

Gabrielė Fokaitė ir jos dresuota kalaitė Berta privertė žiūrovus nusišypsoti. „Aš galvoju, kad tobuliau būtų nebent tai, kad jūsų šuo, nes jūs vaidinote piratę, būtų kaip papūga ir sėdėtų ant peties“, – po nuotaikingo pasirodymo šmaikštavo M.Mikutavičius.

Penktasis scenoje pasirodęs Steponas Zonys publiką bandė papirkti stipriu balsu ir patriotine daina „Šaukiu aš tautą“, kurią kadaise atliko maestro Vytautas Kernagis.

„Aš visada galvojau apie jus, kaip apie turintį griausmingą, rėkiantį balsą. (...) Dabar galvoju, kad jūs esate dar ir jautrus žmogus. Ačiū jums už pasirodymą“, – Steponui dėkojo M.Mikutavičius.

Tuo tarpu V.Šapranauskas įžvelgė gudrų S.Zonio manevrą. „Tu esi labai gudrus žmogus, pasirinkai patriotinę dainą, o patriotizmą „Lietuvos talentuose“, – teigė jis ir pridūrė manantis, kad už Steponą šios laidos metu turėtų balsuotų  labai sunku vertinti. Megztosios beretės tikrai balsuos už tave.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Steponas Zonys

Vienas jauniausių „Lietuvos talentų“ dalyvis – Dj Daniukėlis. Dvylikos metų berniukas privertė publiką šėlti sugrojęs populiarių šokių muzikos hitų miksą. R.Ščiogolevaitė patikino, kad jeigu ji rengtų vakarėlį, kuriame grotų didžėjus, tai neabejotinai būtų Dj Daniukėlis.

Muzikantas, gitaros virtuozas Daivis Dovydas Dvareckas neabejotinai papirko komisiją. „Aš galvoju, kad neškit jūs tą savo kryžių, nes jis jums tinka labiau, nei Jėzui Kristui“, – patikino M.Mikutavičius.

Breiko šokėjų kompanija „West Coast Bboys“ taip pat sulaukė projekto teisėjų pritarimo. „Jūs afigeni, chebra. Jūs žiauriai geri“, – vaikinus gyrė M.Mikutavičius.

Susižavėjimo neslėpė ir V.Šapranauskas. „Aš nors ir ne mergina, bet pasakysiu – jūs tikri bboys'ai“, – kalbėjo jis.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./„West Coast Bboys“

26 metų telšiškis Marius Petrauskas, kai kam galbūt pažįstamas iš muzikinio projekto „Dangus“, pusfinaliui pasirinko Andrea Bocelli kūrinį. Vienas stipriausių šio pusfinalio dalyvių salėje sukėlė tikrą audrą: po pasirodymo publika plojo atsistojusi, o V.Šapranauskas pribėgęs prie scenos žemai nusilenkė atlikėjui. Savo susižavėjimą parodė ir M.Mikutavičius – komisijos narys net parkrito ant žemės.

„Neverkiau tik todėl, nes labai džiaugiuosi širdyje. Tu esi toks talentingas ir toks tikras“, – Marių gyrė R.Ščiogolevaitė.

Eduardas Elvorti žiūrovų dėmesį kaustė atlikinėdamas šiurpius triukus: perskeldamas didžiuliu peiliu obuolį ant kolegos pilvo bei aplink savo kaklą apsivijęs metalinį strypą.

„Ne viena vieniša mergina namuose norėtų turėti tokią pjaustymo lentą“, – šmaikštavo V.Šapranauskas.

„Man pritrūko kraujo. Jei mes darome tokį šou, tegu kažkas susižaloja“, – pasirodymu liko nusivylęs M.Mikutavičius.

Žiūrovai nusprendė, kad finalo verčiausias Marius Petrauskas. Tarp žiūrovų favoritų buvo ir Gabrielė su augintine Berta bei šokėjų grupė „Megusta“.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Laidos akimirka
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Šokėjų grupė „Megusta“.

„Aš labai myliu šunis ir man šiandien skaudėjo žiūrint, kaip tas šunelis negavo kąsnelio. Savo balsą šį vakarą aš atiduodu „Megustai“, – savo verdiktą paskelbė R.Ščiogolevaitė.

„Kuo labiau pažįstu žmones, tuo labiau mėgstu gyvūnus“, – už Gabrielę ir Bertą balsavo V.Šapranauskas.

Lemiamas M.Mikutavičiaus balsas atiteko „Megustai“ – ši kompanija kartu su M.Petrausku ir keliauja į didįjį finalą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius