Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualiosios „Pop Ladies“ Palangoje oficialiai atidarė „1000 kilometrų lenktynes“

Ketvirtadienį, per patį vidurdienį, Palangos širdyje grupė „Pop Ladies“ davė oficialią pradžią 14-osioms „1000 kilometrų lenktynėms“. Ketveriukė jau antrus metus iš eilės atlieka šio renginio himną.
„Pop Ladies“
„Pop Ladies“ / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Šiais metais Natalija Bunkė, Liepa Mondeikatė, Katažina Nemycko ir Oksana Pikul atliko Stanislovo Stavickio-Stano sukurtą dainą „Tai, kas geriausia – lenktynės“.   

Dainininkės pasirodė ant specialiai sukurtos pakylos, iš karto po to, kaip prisistatė visi varžybose dalyvaujantys ekipažai. Laukdamos pasirodymo, grupės narės fotografavosi su gerbėjais, dalijo jiems autografus. Pasirodymą „Pop Ladies“ pradėjo dainomis „We Will Rock You“ ir „Laukų gėlė“. Pastarąjį kūrinį dainininkės pritaikė lenktynėms, pakeisdamos kai kuriuos žodžius. O galiausiai buvo atliktas ir lenktynių himnas.

Prisijungė prie lenktynių dalyvių

Natalija, Katažina ir Oksana „1000 kilometrų lenktynėse“ ne tik dainavo, bet ir atliks tam tikras užduotis. Štai netrukus su krepšininku Simu Jasaičiu susituoksianti O.Pikul mokysis keisti automobilio ratą. Atlikėja prisipažino, kad tai vienintelis dalykas, susijęs su automobilio, kurio dar nemoka.

Ji prisijungė prie „Premia BTL Racing“ ekipažo ir tapo komandos mechanike. Renginio vedėjas juokavo, kad tai bus geriausias Oksanos mergvakaris.

N.Bunkė prisijungė prie „AutoABC-SGR“ komandos. Ji tapo komandos vadovo pavaduotoja. „Tikiuosi nenuvilsiu. Jei ką, ratą pakeisti moku, tad kreipkitės“, – juokdamasi pažadėjo Natalija.

O štai prie „Daumantų-Hoptrans“  ekipažo prisijungė Katažina. „Jeigu suges (automobilis – aut.past.), aš galėčiau pastumti, užstumti“, – žadėjo K.Nemycko, o sužinojusi, kad tapo komandos psichologe, pažadėjo gydyti neskaudžiai.

VIDEO: „Pop Ladies“ – „Tai, kas geriausia – lenktynės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius