Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Sel“ koncerte Egidijaus Dragūno mylimoji Eleonora Sebrova nedainavo, bet tai – ne santykių pabaiga

Gandai, kad grupės „Sel“ lyderis Egidijus Dragūnas ir jo mylimoji Eleonra Sebrova pasuko skirtingais keliais, regis, nepasitvirtino. Pora, kurį laiką pagyvenusi atskirai, portalo Žmonės.lt žiniomis, vis dėlto nutarė susitaikyti.
Eleonora Sebrova ir Egidijus Dragūnas-Selas
Eleonora Sebrova ir Egidijus Dragūnas-Selas / Gretos Skaraitienės nuotr.

E.Sebrova šeštadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje surengtame grupės „Sel“ koncerte publikai nepasirodė. Tačiau atlikėja viso pasirodymo metu buvo arba netoli scenos, arba užkulisiuose. E.Dragūnui skirtame persirengimo kambaryje ji laiką leido su mylimojo sūnumi Deividu. Šešiametis keletą kartų E.Dragūnui artimų žmonių buvo palydėtas prie scenos, kur klausėsi tėčio atliekamų dainų.

Žmonės.lt žiniomis, būtent dėl Deivido E.Dragūnas ir E.Sebrova po koncerto atsisakė ilgo vakarėlio pratęsimo naktiniame klube ir gana greitai išvyko namo. Naktiniame klube E.Dragūnas pasirodė tik trumpam.

Prieš maždaug savaitę žiniasklaidoje pasirodė pranešimai esą E.Sebrova ir E.Dragūnas pasuko skirtingais keliais. Tąkart atlikėjai audrų ištiktų santykių nekomentavo. Žmonės.lt šaltiniai teigė, kad pora iš tiesų išgyveno krizę. Esą E.Sebrova net buvo palikusi Vilniuje esančius bendrus poros namus ir išvyko pas artimuosius į Klaipėdą.

„Nekalbadieniai“, anot šaltinių, tarp poros tęsėsi daugiau nei mėnesį. Kokia buvo viso to priežastis – neaišku.

Žmonės.lt žiniomis, poros santykiai gerėti pradėjo šią savaitę. Nors E.Sebrova – ilgametė „Sel“ narė, šeštadienį „Žalgirio“ arenos scenoje ji nepasirodė. Tačiau Eleonora jau rūpinosi E.Dragūno koncerto reikalais, artėjant šou datai grįžo į sostinę. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius