-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialas „Mano mylimas prieše“ nustebins vestuvėmis be baltos suknelės (nuotraukos)

Pirmadienį prie Vilniaus Bernardinų bažnyčios lūkuriavo būrys fotografų ir žurnalistų, netrukus pradėjo rinktis ir pasipuošę svečiai. Pavasarišką dieną per LNK televiziją rodomo serialo „Mano mylimas prieše“ kūrėjai nutarė įamžinti herojų Miglės (Vilija Matačiūnaitė) ir Tomo (Vaidotas Valiukevičius-Milanno) vestuves.
Vilija Matačiūnaitė ir Vaidotas Valiukevičius-Milanno
Vilija Matačiūnaitė ir Vaidotas Valiukevičius-Milanno / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Būrys laukiančiųjų atkreipė praeivių ir turistų dėmesį, tačiau nuotaka į vestuves neskubėjo. Tuo metu po vieną ir būreliais atvykę serialo aktoriai Ramunė Kurienė, Dalia Michelevičiūtė, Gediminas Girdvainis, Brigita Arsobaitė, Janina Matekonytė, Arvydas Dapšys, Ramūnas Šimukauskas ir kiti garbūs svečiai noriai pozavo fotografams, skaitė tekstus bei šnekučiavosi. Su fotografais pasisveikino ir pro šalį iš Dailės akademijos keliaudama studentė Agnė Jagelavičiūtė.

Pasirodęs jaunikis Vaidotas Valiukevičius-Milanno taip pat nepraleido progos pasifotografuoti, o intriguodamas net pasiglaustė su serialo kolege – pagal scenarijų jo brolio dvynio mylimąja Milda, kurios vaidmenį atlieka Eglė Driukaitė. Porą apipuolusiems fotografams V.Valiukevičius spėjo pademonstruoti ir nepadorų gestą.

Vestuvinė suknelė – tamsiai mėlyna

Jau pradėjus šalti svečių kojoms, atvyko gerokai pavėlavusi nuotaka Vilija Matačiūnaitė. Juokais kalbėta, kad jaunoji užtruko gražindamasi, o kiti svarstė, ar vestuvės seriale apskritai įvyks. Miglė (V.Matačiūnaitė) nustebino pasirodydama ne įprasta balta, bet tamsiai mėlyna suknele. Nors pati V.Matačiūnaitė tokios savo aprangos nekomentavo, pasigirdo kalbų, kad toks pasirinkimas ne į gera ir kažin ar vestuvės bus sėkmingos.

Pirmadienio popietę buvo filmuojami tik keli epizodai – į bažnyčią jaunieji nėjo, tik įžengę pro vartelius priėmė svečių sveikinimus, gėles ir dovanas. Už rankų susikabinę V.Valiukevičius ir V.Matačiūnaitė žarstė šypsenas ir nepamiršo parodyti rankas papuošusių vestuvinių žiedų.

Serialo „Mano mylimas prieše“ kūrėjai kol kas neatskleidžia, kokiame kontekste įvyko poros vestuvės ir ar jos bus laimingos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius