-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Giminės“ tęsinys sutiktas bučiniais ir džiaugsmo ašaromis (nuotraukos)

„Sveiki, giminės ir giminaičiai“, – ši frazė daug kartų šiltai ir draugiškai nuskambėjo penktadienio popietę per serialo „Giminės po 20 metų“ pristatymą. LRT klube šia proga susirinko beveik visi legendinio serialo tęsinio kūrėjai ir kartu su žiniasklaidos atstovais peržiūrėjo ištraukas iš netrukus pasirodysiančio serialo bei dalijosi šviesiomis mintimis.
Kūrybinė komanda susitiko pasidžiaugti legendinio serialo „Giminės“ tęsiniu.
Kūrybinė komanda susitiko pasidžiaugti legendinio serialo „Giminės“ tęsiniu. / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Noriu padėkoti visiems aktoriams, kurie vėl sugrįžo į „Gimines“ – nei vienas jų neatsisakė, nors dirbome sunkiai. 12 serialo tęsinio serijų nufilmavome per 46 pamainas, dirbome po 12-14 valandų, – susirinkusiems kolegoms dėkojo režisierius Saulius Vosylius. – Sunkiausia buvo nei vieno nepamiršti. Per 53 ankstesnes serijas sukurta tiek įtaigių ir nuostabių personažų, kad labai norėjosi visus juos įtraukti.“

Šiandien tarp gyvųjų nebėra serialo aktorių Audriaus Chadaravičiaus, Vytauto Grigolio ir Juozo Jaručeviaus – jie kolegų buvo pagerbti tylos minute. O iš viso serialo tęsinyje vaidino per 30 įvairių kartų aktorių.

„Giminėse“ man geriausia filmuotis, lyginant su kitais serialais, nes Saulius Vosylius daro kiną. Net ir dabar galiu pakartoti „Giminių“ tekstą, o kitų serialų – greitai perskaitau, pasakau ir užmirštu. Be to, „Giminėse“ aš susitikau su daugybe draugų – mes, aktoriai, dažnai vienas kito nematome ir „Giminės“ yra labai gera proga mums susitikti, – serialą gyrė aktorius Rimgaudas Karvelis, prisipažinęs, kad jį dažnai žmonės pavadina Marijanu Sigizmundu.

Jau nuo kovo 6-osios sekmadieniais po „Panoramos“ Lietuvos televizijos žiūrovai galės įvertinti serialo „Giminės“ tęsinį savo akimis. Scenaristas Bronius Bušma, užbėgdamas už akių, iš karto visus įspėjo, ko gerbėjai neturėtų tikėtis.

„Prisimenu, kad po pirmųjų dešimties serijų pagrindinis priekaištas mums buvo, kad „Giminėse“ nėra sekso. Su Šurnos pagalba mes to sekso išvengėme... Nėra sekso ir šiose tęsinio serijose. Ką darysi...“ – to besitikinčius žiūrovus nuvylė serialo scenarijaus autorius.

„Giminės“ yra „Giminės“ – visi žinome, kad gerą filmą padarėm!“, – kvatodama savo firminiu juoku nedaugiažodžiavo charizmatiškoji aktorė Regina Varnaitė ir išreiškė viltį, kad bus kuriamas ir šio tęsinio tęsinys.

Po oficialių kalbų ir serialo ištraukų peržiūrų aktoriai puolė vienas kitam į glėbius, bučiavosi ir glėbesčiavosi lyg tikrų tikriausi gryno kraujo giminės. Dalius Mertinas taip pat užsiminė apie tęsinį, sakydamas, kad dar neįvyko jo ir Ilonos Balsytės herojės vestuvės.

„O tęsinio pabaigoje Antanas man pasako, kad visiems giminaičiams atiduočiau savo žemę, kiek kam priklauso – todėl, manau, sulauksime dar vieno tęsinio, nes tas žemių atidavimas – ilgas procesas...“, – juokavo aktorius, sulaukęs visų kolegų palaikymo plojimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius