Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Mano mylimas prieše“ sugrįžime – pikantiški moteriški bučiniai (nuotraukos)

Žvengiant žirgams, ramiai miegant sarginiam šuniui ir murkiant svečius pasitinkančiam katinui Grybų dvaro arklidėse netoli Vilniaus pristatytas naujas serialo „Mano mylimas prieše“ sezonas. Krykštaujanti dainininkė ir pagrindinė serialo aktorė Vilija Matačiūnaitė žadėjo, kad žiūrovai antrajame sezone išvys dar daugiau meilės ir intrigų.
Serialo „Mano mylimas prieše“ herojai sugrįžta pas žiūrovus
Serialo „Mano mylimas prieše“ herojai sugrįžta pas žiūrovus / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Beveik visi serialo aktoriai prisistatė, atjodami ant žirgų. Tiesa, jojo jie ne patys, o buvo atvesti patyrusių raitelių, tačiau vis vien atrodė išdidžiai ir šiek tiek paslaptingai. Labiausiai įsitempusi pasirodė Dalia Michelevičiūtė, kuri labiausiai baiminosi, kaip gracingai nulipti nuo savojo žirgo ir likti sveikai. Čia džentelmeniškai jai padėjo kolega aktorius Jurgis Damaševičius, griebęs artistę į glėbį ir saugiai nuleidęs žemyn.

Ne mažiau išdidžiai pasirodė solidžiausia serialo trijulė, pavadinta Jaunimo teatro buketu – Antanas Šurna, Rimgaudas Karvelis ir jų dama – Janina Matekonytė. Jie ramiai atžingsniavo pėstute, pasirodymus ir pasimaivymus su žirgais palikę mažiau patyrusiems kolegoms.

Per praėjusį sezoną visa kūrybinė komanda susidraugavo, todėl po metų serialo pristatyme jautėsi visai kitokia atmosfera – seriale priešus vaidinantys aktoriai, pabėgę nuo kamerų smagiai glėbesčiavosi, bučiavosi ir vienas kitą vaidino draugais.

Gyva, besikvatojanti, net drąsiai į rankas imanti ir prie savęs glaudžianti vištą V.Matačiūnaitė atrodė lyg padūkėlė mergina, besiruošianti kaimo šokiams ir galimoms intriguojančioms pažintims. Ji mielai pozavo su Milanno, tačiau dar mieliau puolė į aktorės Brigitos Arsobaitės glėbį.

„Drauge, kur tu? Nusifotografuokim! Pasibučiuokim!“, – krykštavo dvi merginos, filmavimo aikštelėje viena kitoje atradusios brangią draugę.

Tuo metu R.Karvelis arklidėje vienam iš ristūnų užtraukė „O sole mio“ – ši intymi žmogaus ir gyvulio bendravimo scena galėjo tapti puikiu kadru serialui. Ką gali žinoti, galbūt panašių scenų iš tiesų bus galima išvysti antrajame serialo „Mano mylimas prieše“ sezone per LNK.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius