Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialo „Pasmerkti“ pristatyme – tikri šūviai ir Jurijaus Smorigino žvaigždė (nuotraukos)

Daugybė puikiai pažįstamų aktorių, dainininkė Atlanta, pliaukšinti stilizuota pliauške, ir ausų būgneliams pavojų keliantys tikrų tikriausi Ramūno Rudoko, Rolando Boravskio bei Mariaus Mačiulio šūviai – taip su žiūrovais atsisveikino serialas „Moterys meluoja geriau“ ir startui pasiruošė serialas „Pasmerkti“.
Serialų „Moterys meluoja geriau“ ir „Pasmerkti“ aktorių susitikimas
„Pasmerkti“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Jau vasario 10 dieną, ketvirtadienį, serialo „Moterys meluoja geriau“ gerbėjai pamatys paskutinę ketvirto sezono seriją, o per Valentino dieną prasidės serialas „Pasmerkti“, tęsiantis herojų iš serialų „Nemylimi“ ir „Svetimi“ gyvenimo linijas. Šia proga abiejų serialų aktoriai ir jų režisierius Sigitas Račkys susirinko į serialo „Pasmerkti“ filmavimo aikštelę.

„Šiandien čia susirinko meluojančios moterys ir pasmerkti vyrai“, – šmaikštavo „Videometros“ atstovė spaudai Jurga Klimaitė-Riebling.

Filmuotis seriale buvo labai smagu, nes aš – senstantis, trupantis, pensinio amžiaus baleto artistas ir tuo pačiu jaunas aktorius.Vis dėlto seriale „Moterys meluoja geriau“ meluoja ir vyrai: Jurijaus Smorigino herojus Feliksas Šmakovas jau nužudė tris savo žmonas ir kėsinasi į aktorės Kristinos Andrijauskaitės personažą Ireną.

„Aš norėčiau nuplauti kojas S.Račkiui, kuris yra geriausias mokytojas – seriale jūs matote ne mane, o jį, – negailėdamas liaupsių sakė J.Smoriginas. – Filmuotis seriale buvo labai smagu, nes aš – senstantis, trupantis pensinio amžiaus baleto artistas ir tuo pačiu jaunas aktorius.“

Ar tokie šmakovai ir toliau įžūliai apgaudinės, ar bus uždaryti į kalėjimą, paaiškės penktajame serialo sezone, kuris, anot J.Smorigino, „tikrai bus“.

„Ačiū „Videometrai“ už tai, kad padarė mane dviguba žvaigžde – ypač tarp paauglių, kurie man rašo į „Facebook“ ir siunčia serialo ištraukas!“ – šlovės spinduliuose maudėsi garsusis choreografas ir aktorius.

Jau netrukus juokai nutilo, režisierius S.Račkys visiems paliepė užsikimšti ausis ir išsižioti, o Atlantai pliauške davus startą į filmavimo aikštelę su tikrais šūviais įsiveržė trys serialo „Pasmerkti“ herojai.

„Naujame seriale „Pasmerkti“ šūvių bus tikrai daug“, – pažadėjo R.Rudokas ir pakvietė visus žiūrėti vyriškai šalto ir pavojingo serialų „Nemylimi“ ir „Svetimi“ tęsinio.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Serialų Moterys meluoja geriau ir Pasmerkti aktorių susitikimas
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Serialų „Moterys meluoja geriau“ ir „Pasmerkti“ aktorių susitikimas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius