-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialų istorijoje daugiausiai „Emmy“ nominacijų gavęs „Choras“ – jau greitai per TV3!

Užsienio daugiaserijinių filmų mėgėjus TV3 jau greitai nudžiugins su dar viena premjera – visai kitokio siužeto, nei įprasta matyti kultinio serialo valandą, istorija „Choras“ („Glee“).
Serialų istorijoje daugiausiai „Emmy“ nominacijų gavęs „Choras“ – jau greitai per TV3!
Serialų istorijoje daugiausiai „Emmy“ nominacijų gavęs „Choras“ – jau greitai per TV3! / „Fox“ nuotr.

Nuotaikingas romantinis miuzikinis serialas pasakoja apie vidurinės mokyklos gyvenimą, apie mokytojų ir mokinių santykius bei apie jų laisvalaikį. Čia vyksta ne tik kasdienės pamokos, bet ir kova už būvį. Naujas mokyklos klubo choro vadovas tikisi atgaivinti mokymo įstaigos prestižą ir vėl prikelti mokyklą šlovei.

TV3 televizija, nuolat džiugindama populiariausiais užsienio serialais, su didžiausiu džiaugsmu savo žiūrovams dovanoja neįtikėtiną naujieną, kurios sąskaitoje per dvejus metus susikaupė 19 „Emmy“ apdovanojimų nominacijų, iš jų net keturi laimėti apdovanojimai. Tiek skaičiaus prestižinio apdovanojimo nominacijų iki šiol nėra sulaukęs nė vienas serialas. Šiemet spalvinga muzikinė istorija buvo įvertinta ir „Auksiniu gaubliu“.

Ianas Brennanas seniai svajojo pastatyti muzikinį filmą, tačiau jo parašytą scenarijų tik po penkerių metų pastebėjo scenaristas Ryanas Murphy. Jį sužavėjo naujoviška kolegos idėja, tačiau Ryanas pasiūlė kurti ne kino filmą, o serialą.

„Dabar televizijoje tiek daug ginklų, fantastikos ar bėgiojančių advokatų ir sprendžiamų jų bylų. Šio serialo žanras kitoks. Visai kitoks nei žiūrovai yra įpratę matyti per televiziją. Viskas pasaulyje dabar taip tamsu, kad ši istorija tampa tikru tyru pabėgimu nuo supančios tikrovės“, – pasakoja vienas iš netrukus per TV3 startuosiančio serialo „Choras“ scenarijaus autorių R.Murphy.

Nauja nuotaikinga muzikinė komedija „Choras“ – jau greitai per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius