Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Serialų žvaigždžių vakarėlyje Balandis pasigedo silkės (nuotraukos)

Pasipuošę populiarių Lietuvos serialų aktoriai antradienį vaišinosi šampanu, plojo juos linksminusiems dainininkams ir linkėjo žiūrovams nekviestos meilės, šilumos kaip vasarą ir geros sveikatos, nes be jos nesinori meluoti. Čia buvo filmuojamas šventinis serialų, kuriuos kuria Rolando Skaisgirio vadovaujama prodiuserinė kompanija „Videometra“, vakarėlis, kurį žiūrovai pamatys TV3 eteryje.
Lietuviškų serialų aktoriai filmavosi šventiniame vakarėlyje
Lietuviškų serialų aktoriai filmavosi šventiniame vakarėlyje / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Serialų „Moterys meluoja geriau“, „Naisių vasara“ ir „Nekviestos meilės“ tęsinio „Amžini jausmai“ aktoriams tai, kad vakarėlis buvo filmuojamas dienos metu, linksmintis netrukdė. Prie staliukų susėdę komandomis, aktoriai šiltai bendravo, gurkšnojo šampaną, daužėsi taurėmis, šaukė ir plojo, kai scenoje buvo atliekamos jų serialų dainos. Aktorius ir režisierius Saulius Balandis linksmybių sūkuryje su šypsena garsiai paklausė: „O kada atneš silkę?“

Atmosfera salėje buvo šilta ir iš šalies žiūrint buvo sunku suprasti, kad serialuose gimines, draugus ar mylimuosius vaidinančių aktorių gyvenime tokie ryšiai nesieja. Larisa Kalpokaitė šiltai bendravo su Evita Malaškevičiūte, seriale vaidinančia jos anūkę Vytę. O mergaitės televizinis tėtis – S.Balandis – šoko su ja, užsikėlęs ant pečių. Draugiško flirto neslėpė Alvydas Šlepikas ir Monika Bičiūnaitė, o Sigitas Račkys visur bėgiojo ir režisavo, ką kam daryti. Prie kito staliuko koketiškai burkavo Edita Užaitė ir Inga Norkutė, panašias draugystes išgyvenančios ir seriale „Moterys meluoja geriau“.

Ko serialų žvaigždės prilinkėjo savo ištikimiems žiūrovams, paaiškės jau netrukus per šventinį laikotarpį, per kurį ir bus parodytas vakarėlio vaizdo įrašas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius