Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienį mylimąją Indrę vesiantis aktorius Mantas Stonkus povestuvinei kelionei pasirinko... televizijos studiją

Aktorius, laidų vedėjas Mantas Stankus ir jo mylimoji Indrė Augustaitytė šeštadienį taps vyru ir žmona. Tai paaiškėjo ketvirtadienio vakarą vykusiame BTV naujojo sezono pristatyme.
Mantas Stonkus ir Indrė Augustaitytė
Mantas Stonkus su mylimąja / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Mantas ir Indrė šiame kanale ves naują laidą – „Pirmas pasimatymas“. Kartu su būsimais jaunavedžiais televizijos eteryje pasirodys ir aktorė Aušra Štukytė. Būtent Aušra vakaro metu ir paviešino džiugią žinią – porai įteikė tortą ir visų susirinkusiųjų paprašė sudainuoti „Ilgiausių metų“.

„Planuojame šventę sau ir savo draugams bei tėvams. Kad būtų linksma, kad būtų ką atsiminti. Nesikukliname per daug, bet ir nebandome daryti daugiau, negu kad galime“, – portalui 15min.lt apie būsimą šventę kalbėjo buvęs „Žvaigždžių duetų“ dalyvis M.Stonkus.

Mantas patikino, kad jo ir Indrės vestuvėse nebus daugelio tradicinių vestuvių atributų: pamergių, pabrolių, piršlių...

Bažnyčia graži, gražioje vietoje ant kalno, šalia matosi ežeras ir spalio spalvomis nudažytas miškas. Tobula vieta vestuvėms.

„Piršliai mūsų atveju yra absoliučiai visi mūsų draugai, tai kažko išskirti su senovine tautine juosta nelabai norime“, – šypsojosi netrukus prie altoriaus žengsiantis aktorių kolektyvo „Trupė liūdi“ narys.

Pora pirmiausia tuoksis bažnyčioje, o paskui tvarkys formalumus. Manto teigimu, jam ir jo būsimajai žmonai bažnytinė santuoka atrodo tikresnė nei civilinė.

Jaunavedžių ceremonija numatyta 50 kilometrų nuo sostinės nutolusioje Kaišiadorių rajone esančioje Žąslių bažnyčioje.

„Norėjome išvengti vilnietiško konvejerio, kai pora po poros yra tiesiog sutuokiami. Tą dieną tame miestelyje bus mūsų vienintelių vestuvės – kunigui dėl to didžiulė šventė, mums dėl to didžiulė šventė ir manau pačiam miesteliui bus smagu, kai jame vyks gražios vestuvės. Bažnyčia graži, gražioje vietoje ant kalno, šalia matosi ežeras ir spalio spalvomis nudažytas miškas. Tobula vieta vestuvėms“, – šypsojosi Mantas.

M.Stonkus neslėpė, kad šią bažnyčią jis su Indre pasirinko ir dėl to, jog netoliese yra sodyba, kurioje bus iškelta vestuvių puota. Ilgai švęsti šio svarbaus gyvenimo įvykio sutuoktiniai negalės – po vestuvių abiem teks kibti į darbus.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./Auara `tukytė, Mantas Stonkus ir Indrė Augustaitytė
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Aušra Štukytė, Mantas Stonkus ir Indrė Augustaitytė

„Povestuvinė kelionė bus į BTV studiją, kur filmuosime laidas. Taip pat povestuvinė kelionė bus spalio 3 d. į Sankt Peterburgą, kur su „Trupe liūdi“ išvažiuojame į teatro festivalį. Vėliau atsigriebsim, pažadam sau“, – patiko M.Stonkus.

Mantą ir Indrę suvedė televizija – laiminga pora susipažino kartu dirbdami MTV kanale.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius