-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienio vakarą paaiškės dainingiausia šalies šeima

Praėjusį šeštadienį TV3 muzikiniame šou „Šeimų dainos“ dalyviai kovojo dėl galimybės pasirodyti projekto finale. Deja, labiausiai gegužės 15-ąją nepasisekė Šiaudikių šeimai. Projekto „Chorų karai“ nugalėtojų atstovei Neringai ir jos šeimynai nepavyko pakartoti Kauno miesto sėkmės.
„Šeimų dainų“ dalyviai
„Šeimų dainų“ dalyviai / TV3 nuotr.

Sulaukusiems teisėjų palaikymo, Šiaudikiams koją pakišo žiūrovų vertinimai. Susumavus bendrus rezultatus, daugiausiai simpatijų gavo Valių-Kizelių šeima, susibūrusi iš Vilniaus ir Nidos miestų. Favoritai, atlikę lietuvių liaudies dainą „Gieda gaideliai“, nuskynė visus laurus ir tapo mėgstamiausia vakaro šeima.

„Šia šeimyną subūrė ir daugiausiai iniciatyvos rodė Eglė Valytė. Ji ir aranžavo šeštadienį atliktą dainą“, – sako TV3 projekto „Šeimų dainos“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Antra vieta pusfinalyje atiteko iš Šilutės, Klaipėdos bei Šiaulių susibėgusiai Stoškų šeimynai, kuri taip pat pasirinko liaudies dainą „Augin tievas“, atidavusi duoklę kraštiečiams žemaičiams. Aranžuotę šiai dainai taip pat parašė patys Stoškai.

„Šeimynos tiek daug išmoko ir patyrė per šį projektą, kad net drąsiai imasi įgyvendinti kūrybines idėjas. Labai džiugu sulaukti tiek daug entuziazmo“, – sako Neringa.

Trečią vietą šeštadienio „Šeimų dainų“ šou užėmė Evelina Sašenko ir jos sesutės, pasivadinusios „Do Mi Sol“. Į finalą taip pat pateko kauniečiai „UAB sesės“, Šeduikių šeima arba kitaip – „Bratka band“, „Snow Angel“ ir romų šeimyna „Sare Roma“.

Jau ateinantį šeštadienį septynios šeimos kovos del dainingiausios šeimos titulo! Kam pavyks nugalėti, spręs TV3 žiūrovai.

„Šeimų dainų“ finalinis šou – šį šeštadienį, gegužės 22 dieną, 19.00 val. tik per TV3!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius