Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šeštadienio vakarą „Šok su manimi“ scenoje Svetlana Pronina pasirodys su trečiu partneriu!

Praėjusį savaitgalį „Šok su manimi“ scenoje Svetlana Pronina buvo priversta pasirodyti su nauju partneriu. Tai buvo staigmena ne tik TV3 žiūrovams, bet ir jai pačiai. Netikėtai ketvirtadienio vakarą traumą patyręs Tomas Uroška privertė sunerimti ne tik laidos kūrėjus, bet ir pačią projekte dalyvaujančią Svetlaną. Per vieną dieną jai buvo paskirtas naujas partneris, kuris dėka savo profesionalumo šokį išmoko ir šeštadienį nenuvylė nei partnerės, nei kritikos bei pagyrų negailinčios komisijos.
S.Pronina ir R.Černajus
S.Pronina ir R.Černajus / TV3 nuotr.

„Rimvydas Černajus buvo tarsi greitoji pagalba Svetlanai. Labai džiaugiamės, kad jis per vieną dieną sugebėjo pasiruošti pasirodymui. Vis dar sveikstančio Tomo jis kol kas pakeisti negalės, nes turi ruoštis sportiniams konkursams“, – sako TV3 šokių projekto „Šok su manimi“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Šį kartą Svetlana repetavo su dviem partneriais ir lyg šiol neišsirinko su kuriuo šeštadienio vakarą 19.00 val. pasirodys „Šok su manimi“ konkurse. Temperamentingoji advokatė juokiasi, kad jai įdomu būtų šokti su abiem – su vienu šokį pradėtų, su kitu pratęstų, o pabaigoje galėtų pasirodyti ir choreografas Sergejus Jerpyliovas.

„Tegul treneriai išrenka, kas man labiau tinka. Man tik gaila Tomo, nes mes taip gerai buvome „susišokę“... Tikiu, kad dar drauge šoksime“, – sako Svetlana.

Kurį partnerį vis dėlto pasirinks S. Pronina „Šok su manimi“ laidoje, sužinosite rytoj 19.00 val. tiesiogiai tik per TV3!

15min.tv – nemokama televizija internete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius