Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šį šeštadienį „Šok su manimi“ laidoje pasirodys Ala Pugačiova su Filipu Kirkorovu

„Ach“, vis dėlto tie puikūs šeštadieniniai šokiai susuka ne vienam galvą! Daugybė porų, jų ypatingų pasirodymų ir komisijos šnekų praskaidrina vis labiau temstančius ir šąlančius vakarus. Deja, liūdnasis „och“ iš populiarios TV3 laidos „Šok su manimi“ vedėjų lūpų šį savaitgalį nuskambėjo Vido Blekaičio ir Živilės Vasiliauskaitės porai. Palikę aštuonias poras toliau plušėti šokių salėje, jie atsisveikino su projektu.
Šįkart su projektu, kuriame nestigo staigmenų, teko atsisveikinti sunkiaatlečiui V. Blekaičiui.
Šįkart su projektu, kuriame nestigo staigmenų, teko atsisveikinti sunkiaatlečiui V. Blekaičiui. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Po puikiai atspindėtų epochų ir laikmečių šokėjai iš viso sulaukė daugiau nei 72 000 žiūrovų balsų. Labiausiai juos sužavėjo lyderiaujanti Gyčio Ivanausko ir Justinos Žemaitytės pora. Šokėjai šį kartą visus savo gerbėjus pasirodymu nukėlė į tolimą ateitį.

Marius Kiltinavičius ir Eglė Straleckaitė TV3 „Šok su manimi“ žiūrovams priminė prieškario Laikinąją sostinę ir šokį sušoko pagal Antano Šabaniausko muziką. Liudas Mikalauskas ir Gintarė Slausgalvienė sušokę baroko epochos prancūzų dvarininkų šokį žiūrovų įvertinimu užėmė trečią vietą, o komisija jiems skyrė maksimaliai daug balų. Kandžius projekto teisėjus sužavėjo ir Ingos Valinskienės bei Andriaus Butkaus inscenizuota vokiečių karininko ir žydaitės mokytojos meilės istorija. Jie taip pat sulaukė visų komisijos dešimtukų.

Susumavus dviejų laidų komisijos ir žiūrovų balsus, lyderiais išliko Gyčio Ivanausko ir Justinos Žemaitytės pora, antroje vietoje – Inga Valinskienė ir Andrius Butkus, o treti – Marius Kiltinavičius ir Eglė Straleckaitė.

Projekte likusios aštuonios poros skuba ruoštis šio šeštadienio pasirodymams. Šį kartą jie įkūnys žymiausias pasaulio poras.

„Vieni pasirinks Adomo ir Ievos vaidmenį, kiti – Romeo ir Džuljetos meilės istoriją. Dar kitiems šokėjams imponuos Alos Pugačiovios ir Filipo Kirkorovo draugystė“, – apie šokėjų pasiruošimus pasakoja TV3 „Šok su manimi“ projekto vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Be visų pamėgtų šokėjų porų, šio šeštadienio vakarą projekto gerbėjai pamatys kolektyvo „Moonlight eXpress“ pasirodymą. Susikūrusi prieš vienuolika metų penkių merginų šokių grupė ne kartą pasirodė šalia žymių Lietuvos atlikėjų ir cirko artistų. Pastaraisiais metais šis kolektyvas šoka daugiau užsienyje nei Lietuvoje, tad kiekviena galimybė pamatyti šios šokių grupės pasirodymą yra unikali. Šou teatro spektakliai rodomi prestižiniuose kazino bei kruizinių laivų scenose. „Club d’Amour”, „Musical Fantasy” ir „Miss Kiss” – tai trys dabar rodomos šou programos. Tai vienintelis Lietuvoje kolektyvas, puoselėjantis Brodvėjaus, Vestendo, Las Vegaso, geriausių Europos šou teatrų tradicijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius