-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Šok su manimi“ I.Valinskienė nepabijojo virsti seniausios profesijos atstove (atnaujinta 22.04 val., nuotraukos)

Penkioliktoji savaitė šįkart buvo lemtinga J.Jurevičiaus ir V.Kunauskaitės porai, kuriai teko visam laikui atsisveikinti su šokių projektu. Netikėtai iš TV3 „Šok su manimi“ dėl traumos pasitraukus laidų vedėjai Aistei Paškevičiūtei, dėl pagrindinio projekto prizo liko rungtis šešios poros. Projekto laimėtojai paaiškės jau po keturių savaičių.
Inga Valinskienė ir Andrius  Butkus
Projekto „Šok su manimi“ akimirka / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Šį šeštadienį prie vertinimo komisijos stalo prisėdo aktorė, didelė laidos gerbėja Nijolė Narmontaitė, o poros savo šokiu ir apranga turėjo pristatyti įvairias profesijas.

Pirmieji scenoje pasirodė dainininkė Šorena ir Deividas Meškauskas, savo šokiu užsibrėžę parodyti, kad „visi žmonės yra gražūs ir kad negalima savęs nuvertinti“. Deividas tapo dailininku, atskleidusiu Šorenos grožį.

„Kažkas neišbaigto, kaip sako gatvėje – buvo lieva. Nieko neliko iš jūsų spektakliuko. Nesuprantu, kam jūs čia nešėtės visus šiuos daiktus. Tai buvo nepilnavertiška ir banalu“, – pakomentavo, pasak laidos vedėjo Vytauto Šapranausko, „Lietuvos choreografijos apendicitas“ – Jurijus Smoriginas.

Pasak Jūratės Norvaišienės, pora kvikstepą sušoko labai gerai ir dailininko atributika Jūratei visai neužkliuvo.

„Šįkart man ir rėmai patiko, nes ta mūza nenorėjo būti rėmuose ir dėl to buvo supykusi. Bet finalo neišsprendėte iki galo“, – nenorėjo būti griežtas režisierius Vytenis Pauliukaitis.

„Jūsų pora labiausiai kryptingai, jūs su didžiausia energija kabinatės. Aš matau, kaip jums yra smagu, kai jūs šokate“, – pasidžiaugė aktorė N.Narmontaitė.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./`įkart projekto dalyviams teko pristatyti skirtingų profesijų atstovus. Magija ir burtai nepadėjo J.Jurevičiui ir V.Kunauskaitei  pora turėjo atsisveikinti su projektu.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./Šorena ir D.Meškauskas

Operos solistas Liudas Mikalauskas ir tą vakarą gimtadienį šventusi Gintarė Slausgalvienė žiūrovus perkėlė į Figaro kirpyklą.

„Man patiko pasirodymo pradžia, su geru humoru. Sunku parodyti kirpėjo darbą šokiu. Liudas – charakteringų vaidmenų atlikėjas ir visados randą ką atskleisti“, – tarė V.Pauliukaitis.

„Tai talentingiausias šokantis operos solistas“, – apie Liudo pasirodymą nedaugžodžiavo J.Smoriginas, tačiau negalėjo nepatylėti neprabilęs apie save. N.Narmontaitė choreografui patarė nesidaryti sau reklamos ir tuo labiau laidose nereklamuoti savo spektaklių. Beįsiplieskiančius debatus teko tildyti J.Smorigino „nuvytusiu narcizu“ išvadintam V.Šapranauskui.

(Atnaujinta 20.31 val.) Tikrą siurprizą pateikė Seimo narė Inga Valinskienė ir Andrius Butkus, į pagalbą pasitelkę ir dainininką Deivį. Moteris nepabijojo rinktis pristatyti seniausią profesiją – prostituciją, kurią pateikė Dulsinėjos ir Don Kichoto meilės istorija.

Netikėtai į sceną įsiveržęs Deivis – Don Kichoto ginklanešys Sanša Pansa – ne tik į orą iškėlęs gerokai aukštesnę už save Ingą, bet ir ją išbučiavęs.

„Buvai tikras žalčiukas, nunešei visą numerį“, – su trumpu, bet ryškiu vaidmeniu Deivį pasveikino N.Narmontaitė.

„Man patiko šita scena, gailiuosi tik dėl to, kad šoko labai mažai. Nuo pat pradžių mūsų Butkus buvo labai įspūdingas. Sunkiau buvo Ingai, bet ji su savo vaidmeniu susitvarkė pilnutinai“, – pagyrė V.Pauliukaitis.

„Kaip nemylėti Ingos Valinskienės? Ji neuždususi kovotoja, varo kaip komjaunuolė“, – tarė J.Smoriginas, taip pat pastebėjęs, kad nors poros pasirodymas ir buvo labai artistiškas, bet šokio šįkart buvo mažiau. Choreografas taip pat padėkojo Deiviui, kuris šį vakarą nepabijojo būti vyresnis, juokingas ir papuošė šį šokį.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./`įkart projekto dalyviams teko pristatyti skirtingų profesijų atstovus. Magija ir burtai nepadėjo J.Jurevičiui ir V.Kunauskaitei  pora turėjo atsisveikinti su projektu.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./J.Jurevičius ir V.Kunauskaitė.



Jurgis Jurevičius ir Viktorija Kunauskaitė žiūrovams pateikė truputį magijos ir triukų – ne kartą keitėsi Viktorijos apranga – nuo plazdančių suknelių iki kuklaus juodo triko.

„Šaunuoliai vaikai, jūs pirmieji pralaužėte ledus, yra ir šokis, ir režisūra“, – pagyrė J.Smoriginas.

Meilus Smoriginas, meilus, per pertrauką jis čia visas apeina.

Tuo tarpu J.Norvaišienė pasigedo kulminacijos, siužeto – su tuo nesutikusi ir Jurgį palaikanti publika atsakė garsiu kojų beldimu.

N.Narmontaitė, pagyrusi šokėjus, pasiskundė, kad prie jos per pertrauką priekabiavo J.Smoriginas. „Matyt su Valinskiene supainiojo“, – kalbėjo aktorė.

„Meilus Smoriginas, meilus, per pertrauką jis čia visas apeina“, – N.Narmontaitei paantrino V.Pauliukaitis.

(Atnaujinta 21.11 val.) Barmenas-choreografas Gytis Ivanauskas pasirodymo metu turėjo suvaldytą per daug svaigiųjų gėrimų suvartojusią savo klientę – Justiną Žemaitytę.

„Didžiausia šio vakaro sėkmė. Gytis gerai padirbėjo, tai buvo išskirtinis šio vakaro kūrinys. Justina šauni, labai plastiškai akompanavo Gyčiui“, – jokių priekaištų šokėjams neturėjo J.Smoriginas.

„Maniau čia bus apie alkoholio žalą, o čia pasirodo, taip gerokai įmaukus visai gerai šokasi... Nežinau, duoti dešimt, ar septynis. Tai buvo išties sunki choreografija“, – kalbėjo V.Pauliukaitis.

Galiausiai komisija kaip ir I.Valinskienės, J.Jurevičiaus, L.Mikalausko ir porai skyrė pačius aukščiausius balus.

Kol žiūrovai balsavo, ant parketo pasirodė J.Norvaišienės mokiniai, Donatas Vėželis ir Lina Chadkevičiūtė. „Tai viena iš talentingiausių visų laikų Lietuvos porų, jie yra iškovoję labai daug titulų, yra tapę pasaulio čempionais. Jie yra geriausių šokėjų reitingo dešimtuke“, – savo auklėtinių sėkme pasidžiaugė N.Norvaišienė ir pridūrė, kad žiniasklaidoje pasigenda dėmesio savo šokėjams.

Juliaus Kalinsko/15 minučių nuotr./`įkart projekto dalyviams teko pristatyti skirtingų profesijų atstovus. Magija ir burtai nepadėjo J.Jurevičiui ir V.Kunauskaitei  pora turėjo atsisveikinti su projektu.
Juliaus Kalinsko/„15 minučių“ nuotr./E.Straleckaitė ir M.Kiltinavičius.

(Atnaujinta 21.36 val.) Paskutiniai šoko neliečiamybę iš žiūrovų pelnę grupės N.E.O. vokalistas Marius Kiltinavičius ir šokėja Eglė Straleckaitė, virtę lėktuvo įgulos nariais – stiuardese ir lakūnu.

„Turi gerą kozirį – gražų snukutį. Išskirtinai graži pora esate, Eglė išvis Stasio Povilaičio numylėtinė, reklama visam gyvenimui. Mariau, labai gerai, civilizuotai atrodai, ne taip kaip projekto pradžioje“, – pakomentavo J.Smoriginas.

Aktorė N.Narmontaitė pastebėjo, kad Mariaus pavardėje turbūt užkoduotas jo likimas – visą laiką kilti aukštyn. Tuo tarpu J.Norvaišienė stebėjosi, kodėl pora pasirinko fokstrotą – patį sunkiausią šokį, kurio iki šiol šokti taip ir neišmoko.

Projekto žiūrovų laukė dar viena staigmena – į sceną išėjo generolo Jono Žemaičio karo akademijos auklėtiniai.

(Atnaujinta 22.04 val.) Kita vakaro viešnia – „Vaikų Eurovizijos 2008” trečios vietos laimėtoja Eglė Jurgaitytė. Mergaitė atliko Aistės Smilgevičiūtės dainą „Strazdas“, kuri taip pat skambėjo „Eurovizijoje“, tik dainų. Savo dainą žiūrovams skyrė ir operos solistas Edmundas Seilius.

Daugiausiai žiūrovų simpatijų sulaukė L.Mikalauskas, šiek tiek mažiau – Šorena, o trečioji vieta atiteko J.Jurevičiui. Ketvirtoji vieta liko G.Ivanauskui, penktoji – I.Valinskienei.

Susumavus dviejų savaičių komisijos ir žiūrovų balsavimo rezultatus, paaiškėjo, kad su projektu teko atsisveikinti J.Jurevičiui ir V.Kunauskaitei. Daugiausiai komisijos ir žiūrovų simpatijų sulaukė I.Valinskienė, antroje vietoje liko Šorena, trečioje – L.Mikalauskas, ketvirtoje – G.Ivanauskas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius