Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Simą Jasaitį į treniruočių stovyklas Palangoje kaskart lydinti Oksana Pikul: „Žmonos buvimas šalia – reikalingas ir naudingas“

Pirmadienį Palangoje prasidėjo Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjų treniruočių stovykla, į kurią atvyko ne tik krepšininkai, bet ir jų žmonos. Vienos iš jų atvažiavo su vaikais, kitos kartu pasiėmė naminius augintinius, o štai Simo Jasaičio žmona Oksana Pikul-Jasaitienė į kompaniją pasikvietė mamą Laimą.
Oksana Pikul-Jasaitienė su mama Laima
Oksana Pikul-Jasaitienė su mama Laima pakeliui į Palangą / Asmeninio albumo nuotr.

Grupės „Naujos pupytės“ lyderė teigė, kad save jau drąsiai galėtų vadinti „treniruočių stovyklų veterane“, mat jau ne pirmus metus atvyksta pas savo vyrą jo palaikyti.

„Man ten jau puikiai pažįstamas viešbutis, aplinka, stovyklos pradžios taisyklės, treniruočių grafikai, pirmieji krepšininkų įspūdžiai po treniruočių“, – vardijo Oksana.

Vyrams – treniruotės, žmonoms – atostogos

Atlikėja pasakojo, kad į Palangą atvyksta palaikyti vyro, tačiau neslėpė, jog tuo pačiu ir pasimėgauti atostogomis bei pajūriu. Kartu su ja atvyko ir mama, su kuria Oksana leis laiką kol vyras bus užsiėmęs treniruotėse.

„Krepšininkų žmonoms ten – poilsis, nes iš mūsų pusės svarbus yra tik moralinis palaikymas, visas treniruotes ir sunkumus tenka ištverti jiems. Šiaip su kitomis merginomis ilsimės, mėgaujamės geru oru, jūra, vykstame skaniai pavalgyti į restoranus“, – pasakojo O.Pikul-Jasaitienė.

Paklausta, ar apskritai tenka su savo vyru nors kažkiek pasimėgauti poilsiu ir romantika kartu, Oksana teigė, kad nors ir retai, vis dėlto būna laisvadienių, kuomet krepšininkai gali mėgautis laisve ir lepintis savo žmonų draugija.

„Be abejo, daugiausia laiko leidžiu su kitomis krepšininkų žmonomis, nes vyrams numatyti griežti grafikai, konkrečios poilsio valandos. Bet kuomet būna poilsio diena, tada su Simu kaskart vykstame į savo mėgstamą žuvies restoraną Palangoje“, – pasakojo O.Pikul-Jasaitienė.

Moteris neabejojo, kad vykti kartu į treniruočių stovyklas yra geras sprendimas ir jeigu tik yra galimybė – žmona turėtų būti ten kartu su savo vyru.

„Smagu ir gera palaikyti savo antrą pusę, nes pirmos treniruočių dienos po atostogų būna sunkios, sudėtinga vėl sugrįžti į tą ritmą. Žmonos buvimas šalia – reikalingas ir naudingas, bet, žinoma, jeigu nepavyksta visai šeimai atvykti, tai irgi nėra jokios tragedijos. Dėl didelio savo užimtumo gal ir aš pati būčiau vėliau atvykusi į Palangą, bet vyras išsireikalavo, kad būtinai atvažiuočiau kuo greičiau. O jeigu prašo, tai reikia važiuoti“, – šypteli Oksana.

Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./Paulius Jankūnas
Eriko Ovčarenko/15min.lt nuotr./   Simas Jasaitis, Paulius Jankūnas ir Mantas Kalnietis
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius