-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaistė Steikūnaitė ir Vita Jakutienė, žengdamos podiumu, parodė riebalų nusiurbimo operacijos rezultatus

Vos tik pirmadienį pasirodžius pranešimams apie grupės „Naujos pupytės“ narėms Vitai Jakutienei ir Skaistei Steikūnaitei atliktas riebalų šalinimo operacijas, vakare jos jau demonstravo šios grožio procedūros rezultatus.
Skaistė Steikūnaitė
Skaistė Steikūnaitė / Gretos Skaraitienės / BNS nuotr.

Jaunosios mamos, kurioms buvo atlikta operacija, tvirtino, kad išbandė visas priemones, padedančias atsikratyti po nėštumo likusių nereikalingų riebalų, tačiau niekas nepadėjo. Todėl jos ir kreipėsi į plastikos chirurgus, kurie praėjusią savaitę moterims atliko lazerinę lipolizės operaciją. 

Muzika, šokiai ir mados

O jau šio pirmadienio vakarą Skaistė ir Vita Vilniaus prekybos centre „Akropolis“ dalyvavo atsinaujinusios drabužių parduotuvės  „Reserved“ atidaryme, kur buvo ne šiaip viešnios, o demonstravo naujausių pavasario tendencijų įkvėptus drabužių derinius. Nors podiumu, kurį šįkart atstojo raudonas kilimas, dainininkės žengia ne pirmą kartą, Skaistė ir Vita atrodė dar labiau savimi pasitikinčios ir patenkintos.

Vita Jakutienė
Vita Jakutienė

Trumpus sijonėlius ir sukneles vilkėjusios grupės „Naujos pupytės“ narės gali pasigirti puikiomis figūromis, kurias išlaikyti, kaip paaiškėjo, padeda ir plastinės chirurgijos specialistai. Tačiau, ko nepadarysi dėl grožio, kuris, kaip žinia, scenoje atlieka ne mažesnį vaidmenį nei talentas.

Kartu su V.Jakutiene ir S.Steikūnaite madas demonstravo ir grupės „Pop Ladies“ narės Katažina Nemycko, Natalija Bunkė, Liepa Mondeikaitė, Monika Šedžiuvienė bei dainininkė Monika Linkytė.

Į šventinį parduotuvės renginį atėjusius svečius džiugino ir Ingridos Kazlauskaitės bei Vytauto Mackonio duetas, kuris publikai demonstravo naujausias šukuosenų ir makiažo tendencijas bei „kaitino parketą“ šokiais. Parduotuvėje koncertavo ir smukininkių trio „Electric Ladies“.

Renginio akimirka
Renginio akimirka

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius