Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaistė Steikūnaitė iš „Olialia pupyčių“: daug ką šokiravome, bet scena yra scena

Penktadienis – ypatinga diena grupės „Olialia pupytės“ gerbėjams. Šios dienos vakarą seksualioji trijulė dalyvaus „Olialia“ prekinio ženklo atsisveikinimo koncerte. Grupės narė Skaistė Steikūnaitė tikina, kad į „Pupytes“ persivadinsianti grupė pasikeis – nebebus perdėtai seksuali. O šviesiaplaukių trijulę paliekančią Mariną Bui pakeis dvi naujos narės.
Grupė „Olialia pupytės“ 2010 metais
Grupė „Olialia pupytės“ 2010 metais / Grupės asmeninio archyvo nuotr.

„Forum Palace“ įvyksiančiame koncerte „Olialia pupytės“ atliks senas dainas. Merginos naujos programos neruošia – grupės narė Oksana Pikul iš Turkijos, kur gyvena su mylimuoju krepšininku Simu Jasaičiu, grįžta tik atsisveikinimo koncerto dieną. Tačiau šis tas naujo koncerte bus – atlikėjos vėl žada nustebinti nauju sceniniu įvaizdžiu, naujomis suknelėmis.

S.Steikūnaitė tikina, kad iki šio koncerto savo spintoje galėjo suskaičiuoti dvylika sceninių kostiumų.

– Kas daugiausia rūpinosi jūsų sceniniu įvaizdžiu, kas kūrė jūsų drabužius?

– Pradžioje buvo žmonės, kurie rūpinosi mūsų drabužiais, pavyzdžiui, karoliukais siuvinėtus baltus korsetukus ir sijonukus kūrė stilistė Genutė Žalienė. Laikui bėgant mes pradėjome daugiau reikšti savo nuomonę. Mes turėjome savų idėjų ir nusprendėme, kad geriau už mus niekas kitas nepadarys. Leidome pasireikšti savo fantazijai.

Grupės asmeninio archyvo nuotr./Grupė „Olialia pupytės“ 2007 metais
Grupė „Olialia pupytės“ 2007 metais – vietoj Marinos tuomet grupėje dainavo Ermita Kirdeikytė (kairėje).

– Kiek pačios prisidėjote prie drabužių kūrimo?

– Mes žinodavome, kaip turi atrodyti drabužis, kokie turi būti papuošimai, medžiagos. Nueidavome pas siuvėją ir apibūdindavome. Pirmi savos kūrybos buvo kūno spalvos drabužiai, siuvinėti „Swarovski“ kristalais. Norėjosi naujovės, nes panašiai apsirengusių atlikėjų Lietuvoje nebuvo.

Ryškios žalios suknelės taip pat mūsų idėja – tiek medžiagos, tiek spalvos, tiek modelis. Baltos, pakankamai atviros suknelės – taip pat mūsų. Tai labai greitai, ekspromtu sugalvotas modelis. Mūsų viena pažįstama turėjo panašią suknelę, mums ji patiko, todėl ir nusprendėme pasisiūti panašią. Pats ekstravagantiškiausias kostiumas – juodi, nėriniuoti, permatomi drabužiai. Manau, jais pakankamai daug ką šokiravome, bet scena yra scena ir joje jokių tabu nėra.

– Koks jūsų pats brangiausias sceninis kostiumas?

– Brangiausias – su „Swarovski“ kristalais. Kaip žinome, „Swarovski“ akmenys nėra labai pigūs, o ant tų kūno spalvos kostiumų jų buvo ne viena ir ne dvi dešimtys, todėl šie kostiumai kainavo daugiausia. Vienas kostiumas kainavo apie 2,5 tūkst. litų, tai visi trys – daugiau nei 7 tūkst. litų.

– Koks kostiumas jums buvo pats nepatogiausias? Kodėl?

– Apsirengus kūno spalvos kostiumu išryškėja visa figūra. Būdavo taip: „Merginos, įtraukiam pilvus ir žengiam į sceną!“ Aptemptas kostiumas šiek tiek kėlė diskomforto. Juk kiekviena moteris savyje randa kompleksų...

Grupės asmeninio archyvo nuotr./Grupė „Olialia pupytės“ 2010 metais
Grupė „Olialia pupytės“ 2010 metais

– Ar nekildavo keblumų vilkint baltas, atviras sukneles?

– Baltos suknelės yra patogios, tik vilkint jomis reikėdavo kontroliuoti savo judesius. Staigus mostas ir bumpt, gali įvykti nelaimė... Kas nors galėjo pasimatyti, todėl žiūrėdavome, kaip rankytes kelti ir kaip suktis, kad nepasisuktų viskas...

Dar turime tokias rudas sukneles, kurios laikosi tik ant krūtinės. Jos irgi nebuvo vienos iš patogiausių, nes judėdavome scenoje, o petnešėlių nėra, suknelės smunka žemyn... Būdavo baisu, kad nenusmuktų per daug.

– Galbūt ketinate surengti aukcioną ir parduoti savo dvylika kostiumų?

– Gera idėja, gal kada ir reikėtų padaryti. Kol kas tie kostiumai mums yra reikalingi, bet laikui bėgant jų nebereikės – vėliau grupėje bus labai daug naujovių: bus naujos narės, nauji kostiumai...

Merginos, įtraukiam pilvus ir žengiam į sceną!

– Kaip ateityje keisis jūsų grupės sceninis įvaizdis ir muzika?

– Mes planuojame kurti nebe tokį seksualų įvaizdį, nes to seksualumo yra labai daug. Aš manau, kad kursime tokį stilingesnį, moteriškesnį, ramesnį, brandesnį. Dainos taip pat keisis, dainuosime gyvai. Tikiu, kad šie pokyčiai bus į gerąją pusę, nebebus to perdėto seksualumo. Seksualumas neišnyks, bet jis bus kitoks nei prieš tai.

Kviečiame pažiūrėti fotogaleriją ir įvertinti, kaip nuo 2007 metų pakito grupės „Olialia pupytės“ įvaizdis – SPAUSKITE ČIA.

Grupės asmeninio archyvo nuotr./Grupė „Olialia pupytės“ 2008 metais
Grupės asmeninio archyvo nuotr./Grupė „Olialia pupytės“ 2008 metais

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius