-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skaiva Jasevičiūtė: kartą jau buvau ištekėjusi. Gal užteks?! (papildyta vasario 4 d.)

Į interviu Skaiva atvyksta su savo šeima – mylimu taksų veislės šuneliu Marseliu. „Netrukus prie mūsų prisidės dar vienas šeimos narys. Geriau už vieną taksą gali būti tik du taksai“, – sako Skaiva, savo naująjį augintinį norinti pavadinti Versaliu arba Vaniliu.
Skaiva Jasevičiūtė
Skaiva Jasevičiūtė / Viganto Ovadnevo nuotr.

Vardas, pavardė: Skaiva Jasevičiūtė.
Gimimo data, vieta: 1982 07 01, Klaipėda. 27 m .
Šeima, kurioje gimė: mama Rasa – anglų kalbos ir etiketo dėstytoja, tėtis Sigitas – teisininkas; turi seserį Eglę (18).
Veikla: radijo laidų vedėja; žurnalo „Joy“ vyriausioji redaktorė; viena iš televizijos laidos „3–ias butas“ vedėjų.

Iš kur ta meilė būtent taksų veislės šunims?

Pirmoji knyga, kurią perskaičiau, vadinosi „Tėtis, mama, aštuoni vaikai ir sunkvežimis“. Knygoje aprašoma šeima turėjo taksų veislės šuniuką, vardu Virdulio Vamzdis. Tuomet man buvo penkeri. Ėmiau taupyti pinigus ir įsigijau pirmą šunį. Paskui buvo antras, trečias, Marselis yra ketvirtas, o iš Lenkijos netrukus man atveš penktą šunį. Nepagalvokit, kad visi penki gyvena pas mane. Kai kurie iš jų jau iškeliavo į taksų Rojų. O taksas Lui nusprendė, kad mano mamą myli labiau, tad jis liko Klaipėdoje.

Viganto Ovadnevo nuotr./Skaiva Jasevičiūtė
Viganto Ovadnevo nuotr./Skaiva Jasevičiūtė

Ir savo draugus aprūpinai šunimis?

Žinoma. Elementari situacija: jei mano draugai neturėtų taksų veislės šunų, su manimi bendraudami jie tikriausiai išprotėtų, nes 40 proc. mano pokalbio būna apie šunis. Kad draugams nebūtų nuobodu, kiekvienas iš jų turi po taksą, ir visi kartu apie tai galime kalbėti.

Tavo kolega Gediminas Jaunius, beje, auginantis Tavo rekomenduotą šunelį, net neslepia, kad Tau pavydi ir grožio, ir turtų. Nustebai?

Nenustebau, nes Gediminas iš prigimties yra pavydi asmenybė. Jis nuolat man prikiša, kad esu ir gražesnė, ir talentingesnė, ir turtingesnė už jį. Gediminas dėl to labai kompleksuoja. Na, kad ir kaip būtų gaila, gamta vienus apdovanoja, o kitų – ne (juokiasi).

Plačiai nuskambėjo istorija, kai Tavo kaimynė sužalojo Marselį. Regis, viskas baigėsi laimingai...

Kai kaimynę pasiekė žinia, kad aš policijoje parašiau pareiškimą ir jį atsiimsiu tik tada, jei moteris manęs atsiprašys, ji išsigando. Mes susitarėme, jog kaimynė ateis į televizijos laidą „3-ias butas“ ir atsiprašys viešai, kad ir kiti šunų mylėtojai matytų, kaip galima išspręsti tokias nemalonias situacijas. Nuo to laiko ji su manimi sveikinasi ir gražiai bendrauja.

Filmuojant laidą matėsi, kad piktos kaimynės rankos drebėjo.

Po tokios istorijos, manau, kiekvienam drebėtų rankos. Daugeliui televizijos laidų vedėjų prieš filmavimus dreba rankos.

„Taip, aš esu ta pigi žvaigždė, kuri išpopuliarėjo pasirinkusi lengviausią kelią – realybės šou. Net nereikėjo su niekuo permiegoti.“

Ir Tau?

O man nedreba. Net nepamenu, kada paskutinį kartą jaučiau jaudulį. Turbūt todėl, kad televizijoje dirbu penkerius metus, o radijo eteryje – vienuolika. Argi žmonės jaudinasi darydami tai, kas jiems labai patinka? Ne! Aš jaučiu malonumą.

Tau patinka dėmesys?

Man labai juokingi tie žmonės, kurie sako: „Kaip mane nuvargino tas dėmesys...“ Come on, jei jau įlindai į teliką, vadinasi, tau reikia to dėmesio! Jei man nepatiktų, nesėdėčiau čia ir nekalbėčiau, juk kiekvienas mes turime teisę rinktis. Aišku, yra ir nemalonioji dalis: kai tave su KAŽKUO nufotografuoja, kai tau užduoda nemalonius klausimus...

Kaip Tu giniesi nuo nemalonių klausimų?

Šiuo atveju nematau jokios problemos, nes tu gali imti ir neatsakyti į klausimą. Juk niekas neverčia tavęs aiškintis. Nėra nemalonių klausimų – yra kvaili atsakymai.

Televizijos projektas „Baras“ buvo tos durys, atvėrusios Tau kelią į karjeros aukštumas?

Velnias žino... Tikriausiai, nes tąsyk į mane buvo atkreiptas dėmesys. Nors niekas neprisimena, kad televizijoje aš buvau ir prieš tą projektą. Aš buvau Žmogus–Graži Boba. Su Algiu Ramanausku–Greitai dalyvavau laidoje „Auksiniai liežuviai“. Tiesa, per visą laidos sezoną man leido ištarti tik tris žodžius. Taigi atsakau: taip, aš esu ta pigi žvaigždė, kuri išpopuliarėjo pasirinkusi lengviausią kelią – realybės šou. Net nereikėjo su niekuo permiegoti (juokiasi).

Baigėsi „Baras“ ir prasidėjo spėlionės: ar tikrai Skaiva pasididino krūtinę? Iki šiol niekas taip ir neišsiaiškino tiesos...

Neišsiaiškino? Kokie visi naivūs (juokiasi)... Dabar specialiai nieko nesakysiu, nes yra dalykų, apie kuriuos man nepatinka kalbėti. Tačiau nebūkime naivūs ir kvaili – juk viskas ir taip matosi. Mano atsakymų čia net nereikia. Tačiau kalbėti apie tai nesmagu, neskanu, per daug intymu. Kai žmogus pradeda pasakoti apie plastines operacijas, aš laukiu, kol kalba pakryps apie žarnyno valymą, tuštinimosi problemas ir skrandžio opą.

Pakalbėkime apie asmeninį gyvenimą. Į viešumą išlindo vienintelė Tavo meilės istorija – su ilgamečiu draugu Vaidotu Valiukevičiumi (atlikėju Milanno – aut. past.). Kaip pavyko nuslėpti kitus, tikiu, ne mažiau įdomius meilės romanus?

Gal aš seku Gedimino Jauniaus pėdomis?.. Jis gyveno vienuolyne, o aš penkerius metus laikausi celibato. Labai liūdna ir nyku (juokiasi). Jei rimtai, aš tiesiog nusprendžiau nebeviešinti savo santykių. Kai esi įsimylėjęs, jautiesi fantastiškai, nori apie tai papasakoti visam pasauliui. Po kelių mėnesių santykiai nutrūksta, tu imi kalbėti apie naujus jausmus. Ir į ką tu tampi panašus? Ogi į žmogų, kuris nuolat keičia savo partnerius. Skamba neskaniai, tačiau taip gyvena dauguma.

Dabar širdies draugo neturi?

Pakalbėkime geriau apie mano šunis (juokiasi). Jei aš būčiau ne aš, apie save tikrai parašyčiau komentarą: „Ta senmergė nesugeba diedo susirasti, dėl to ir prisipirko šunų.“ (juokiasi) Taip, esu senmergė, niekam neįdomi, užtat mano šunys mane tikrai myli! Man užteks to, kad jau kartą buvau ištekėjusi.

Viganto Ovadnevo nuotr./Jurijus Smoriginas ir Skaiva Jasevičiūtė
Viganto Ovadnevo nuotr./Jurijus Smoriginas ir Skaiva Jasevičiūtė

????

Kai man buvo 17 metų, draugavau su jaunuoliu. Tėvai mus pričiupo itin nepadorioje situacijoje ir iškart liepė susituokti. Deja, mūsų santuoka jau nutrūko. Su buvusiu vyru vis dar gražiai bendraujame. Patikėjai (juokiasi)? O jei rimtai, viena būrėja man pasakė, kad ištekėsiu 27-erių. Taigi – turiu dar pusę metų (šypsosi).

Ar Skaiva bandė suvilioti vedusį vyrą?

Mus pasiekė kalbos, kad Skaiva kreipėsi į žinomą būrėją prašydama padėti suvilioti vieną vyrą. Beje, vedusį ir laimingai gyvenantį šeimoje, auginantį vaikus. Prašom pasiaiškinti! „Sunku patikėti, kad kažkas išpūtė tokį burbulą. Tiesiog dariau eksperimentą, kurį aprašiau savo žurnale: paėmiau nuotrauką, kurioje esu apsikabinusi su žurnalo dizaineriu, ir ją nunešiau penkioms būrėjoms norėdama patikrinti, ar nors viena atspės mano klastą. Gaila, tačiau tik viena iš jų pasakė, kad šis vyras yra vedęs“, – paaiškina Skaiva.
 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius